Call of Duty: Black Ops 4 chystá multiplayerovou betu, výhodu mají konzolisté
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: Black Ops 4 chystá multiplayerovou betu, výhodu mají konzolisté

16. 7. 2018 16:02 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Na plnou verzi Call of Duty: Black Ops 4 si sice počkáte až do 12. října letošního roku, ale už v létě se můžete těšit na malou ochutnávku. Vzhledem k tomu, že hra tentokrát nebude obsahovat žádnou singleplayerovou kampaň, to pochopitelně bude ochutnávka multiplayerová – ovšem slibovaný mód battle royale dorazí až v září.

K testování dojde v rámci dvou víkendů na začátku srpna, kdy se budete moct ponořit do klasických módů jako Team Deathmatch, Domination, Hardpoint nebo Search and Destroy, plus do novinky Control, a k dispozici budou jak někteří staří, tak i noví Specialisté neboli místní verze tříd.

První víkendová beta platí pouze pro PlayStation 4 a poběží od pátku 3. srpna v sedm hodin večer do pondělí 6. taktéž do sedmi. O dalším víkendu, od 10. do 13., opět ohraničeném sedmou večerní, si už betu užijí i hráči na Xbox One a PC, a druhou možnost budou mít i majitelé PlayStationů.

PCčkáři ale mají jeden problém. Pokud si hru nepředobjednají, nedostanou se do „early accessu“ bety a budou si muset počkat až do soboty 11. srpna, kdy se opět v magických sedm hodin večer otevřou brány úplně všem. Zvažte sami, zda vám jeden den navíc stojí za zakoupení potenciálního zajíce v pytli.

Call of Duty: Black Ops 4 rozvrh bety zdroj: tisková zpráva

Jak už jsme psali, počítačová verze Black Ops 4 vyjde výhradně na Battle.netu, kde si ji už teď můžete koupit za 60 eur. Nebo sáhnout po deluxe edici se season passem za rovnou stovku. Nebo, haha, po deluxe vylepšené edici za 130 eur. Slovy: sto třicet. Ha. Odměnou vám budou nějaké mikrotransakční bodíky navíc, a to prostě musíte mít!

(Lhal jsem, nemusíte to mít. Prosím, nemějte to.)

Na září se pak chystá soukromé testování battle royale módu Blackout, do kterého se ale asi běžní smrtelníci nedostanou. Řekl bych, že šanci mají lidé, co si hru předobjednají, a pak nejrůznější influenceři, takže se rychle zkuste stát YouTuberem s milionem odběratelů. Přijde mi to jako rozumnější plán, než vysolit skoro tři a půl tisíce korun za super vylepšenou deluxe exkluzivní limitovanou platinovou božskou edici hry, ze které se úplně klidně může vyklubat totální pitomost.

zdroj: Archiv

Nejnovější články