CD Projekt spustil oficiální fanouškovský obchod i se soškou Geralta jako rónina
zdroj: tisková zpráva

CD Projekt spustil oficiální fanouškovský obchod i se soškou Geralta jako rónina

9. 5. 2019 13:40 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Ptát se: „Máte rádi Zaklínače 3?“ je v našich slovanských končinách asi trochu zbytečné, takže přejdu rovnou k jádru trolla. Pokud toužíte po tričkách, přívěscích, figurkách, náramcích a dalších drobnostech, které by vám dennodenně připomínaly vašeho oblíbeného bělovlasého svůdníka monster a zabijáka žen, určitě vás bude zajímat otevření oficiálního fanshopu CD Projektu RED.

Kromě Zaklínače si na stránce CD Projekt RED Store můžete objednat i předměty z Gwentu nebo nadcházejícího Cyberpunku 2077, ale Geralt momentálně nabídce dominuje, zvlášť když si Poláci vymysleli na začátek opravdový unikát – limitovanou, třiceticentimetrovou, ručně malovanou sošku Geralta coby japonského rónina. I s vyměňovací hlavou! Jen se kvůli ní musíte rozloučit s 219 eury (cca 5 600 Kč).

zdroj: Archiv

V obchodě toho můžete nalézt opravdu hodně, od Vesemirova hrníčku až po dřevěný obal na telefon. Různé oblečení a plakáty, spolu s nějakou tou bižuterií, je samozřejmostí. Cyberpunkových artiklů zatím tolik není, ale ony určitě přibydou, až očekávané RPG konečně opustí vývojářské harddisky.

Mimochodem, ještě jedna drobnost, která většinu z vás asi nemusí zajímat, ale pro jistotu ji zmíním: obchod zatím nedováží zboží jinam než do EU. Pokud žijete v Americe (nebo dokonce i takovém Norsku), máte zatím smůlu, ale dá se očekávat, že CD Projekt bude brzo chtít pokrýt celý svět, aby Geraltův merch nechyběl v žádné domácnosti.

(A ještě jeden dodatek: Na Kotaku vyšel moc pěkný rozhovor s tvůrci sošky, kteří se v něm mimo jiné zmiňují i o tom, že do budoucna plánují ještě japonskou verzi Ciri a dost možná i Triss a Yennefer.)

Nejnovější články