Čerstvě oznámený Assassin’s Creed Odyssey vás zavede do Řecka
zdroj: tisková zpráva

Čerstvě oznámený Assassin’s Creed Odyssey vás zavede do Řecka

1. 6. 2018 8:35 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nečekali jste nástupce loňského Assassin’s Creed Origins tak brzo? Inu, Ubisoft neztrácí čas a představil Assassin’s Creed Odyssey už teď. I když představil je v tomto případě silné slovo. Existence hry Ubisoftu nejdřív utekla skrze klíčenku, jen aby pak vývojáři dali na sociální sítě kratičké video s prvním záběrem a logem hry.

Video a vlastně i logo Assassin’s Creed Odyssey potvrzují zasazení hry. Po Egyptě se podíváme do starověkého Řecka. Přilba v logu a samozřejmě odkopnutí postavy v teaseru jasně odkazují na komiks a zároveň film 300, kde jsme mohli vidět něco podobného.

Kdy si Assassin’s Creed Odyssey zahrajeme, zatím nevíme. Podle zdrojů Kotaku by měla hra vyjít ještě v tomto fiskálním roce Ubisoftu, tedy nejpozději do 31. března 2019. Pokud je to pravda, bude chtít Ubisoft vydat hru nejspíš ještě letos. Na druhou stranu, proč letošní slot neuvolnit jinému titulu a nezkusit vydat Asassína netradičně v březnu?

Kratičký teaser končí v těchto dnech nepřekvapivým „Uvidíme se na E3“. Assassin’s Creed Odyssey tak bude nepochybně jednou z hlavních událostí tiskové konference Ubisoftu, ne-li tou přímo největší.

zdroj: Archiv

Nejnovější články