Červencová nadílka PS Plus přináší temné hry plné obtížných rozhodnutí
zdroj: tisková zpráva

Červencová nadílka PS Plus přináší temné hry plné obtížných rozhodnutí

14. 7. 2017 10:01 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

V ubíjejícím letním vedru občas bude potřeba se pořádně zchladit. Dopomoci by vám k tomu mohla červencová nabídka her pro členy programu PS Plus, protože obsahuje hned dva pořádně mrazivé tituly. Jedním z nich je hororový výlet do monstry prolezlé zasněžené divočiny v Until Dawn. V tom druhém se podíváte na nehostinný Sever Západozemí v adventuře Game of Thrones od Telltale. Třetí přírůstek je pak výrazně pozitivnější – party hra That’s You, kterou ovládáte pomocí smartphonu nebo tabletu.

Podívejme se na lidožravý zoubek nejprve Until Dawn. Jde o poctu klasickým hororovým příběhům, v nichž se skupina teenagerů stává obětí neznámého zabijáka. A proč že si od Honzy v recenzi odnesla zaslouženou devítku? Protože na vašich volbách tady skutečně záleží. Existuje celá myriáda scénářů, které vás můžou potkat, a přežít můžou všichni, nebo taky nikdo. Druhá možnost je nejspíš pravděpodobnější, protože najít si cestu skrze pomstychtivé šílence a indiánské kletby rozhodně není jednoduché.

zdroj: Archiv

Pozor na to, co uděláte a řeknete, si musíte dávat i v Game of Thrones. Výprava studia Telltale do temného, intrikánského světa G. R. R. Martina byla nejspíš nevyhnutelná. V téhle adventuře se ujmete vlády nad prastarým rodem Forresterů, který byl vždycky věrný Starkům. Pokud sledujete seriál, asi víte, že tohle přátelství se v nové politické realitě nemusí tak docela vyplatit. Milošovi se sice první série příliš nepozdávala (jeho recenze jednotlivých epizod se pohybují mezi šestkou a sedmičkou), ale fanoušci si tenhle malý výlet při čekání na brzký příchod nové seriálové sezóny určitě užijí.

zdroj: Vlastní

That’s You je společenská vědomostní hra, při níž vám vůbec nepomůže znalost hlavního města Burkiny Faso (je to Ouagadougou, mimochodem). Tady jde totiž o to, vědět toho co nejvíc o svých přátelích a rodině. Čeká na vás přes 1000 otázek, malovací úkoly, selfíčka a další aktivity, kterými se pokusíte zmást své spoluhráče a zároveň se vcítit do jejich myšlení, to všechno pomocí chytrých mobilních přístrojů.

Trojičku pro čtvrtý PlayStation jako obvykle doplňují ještě hry pro PS3 a PS Vita. Na PS3 obdržíte zvířecí Tokyo Jungle a japonskou bojovku Darkstalkers Resurrection, majitelé Vity se pak můžou těšit na bullet hell Don’t Die, Mr. Robot! a indie plošinovku Element4l.

Nejnovější články