Červencové PS Plus se nakonec nese ve znamení androidů a závodů
zdroj: Sony

Červencové PS Plus se nakonec nese ve znamení androidů a závodů

3. 7. 2019 11:45 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

AKTUALIZACE: Namísto PES 2019 se v červencovém předplatném PlayStation Plus nakonec nachází adventura Detroit: Become Human od studia Quantic Dream z loňského roku. Jelikož jde o digitální deluxe edici, předplatitelé k ní dostanou i Heavy Rain, který Sony už jednou, loni v červenci, rozdávala. Spolu se závody budou interaktivní dramata dostupná do 5. srpna.

Původní text (27. 6. 2019, 16:30): Nastal konec měsíce a to pro konzolové předplatitele znamená jediné – odhalení her zdarma na ten následující. U Sony si tentokrát úplně nevyberu, ale vy můžete: Máme tu loňskou kopanou i retro závody, obojí dostupné od příštího týdne.

Nekonečný souboj FIFA vs. PES se v posledních letech otáčí spíš ve prospěch fotbalu od EA, ale i ten od Konami má co nabídnout. Fanouškovské modifikace s oficiálními kluby a dresy tam sice na konzolích musíte do hry vpravit trochu obstarožním způsobem přes USB, ale i tahle možnost tu je. A to je nabídka, která se neodmítá, když PES 2019 teď na PlayStation 4 dostanete zadarmo, respektive v rámci předplatného. Berte, nebo nechte být!

zdroj: Archiv

Druhou červencovou hrou je pak Horizon Chase Turbo, závody inspirované třeba OutRunem a dalšími automatovkami z 80. a 90. let. Můžete si ji vychutnat i ve split screenu na jednom gauči až se třemi kamarády.

zdroj: Archiv

Tahle dvojice bude v rámci PlayStation Plus dostupná od 2. července, máte tedy ještě necelý týden na stažení červnové nabídky. Konkrétně hopsačky Sonic Mania a kompletu prvních a druhých Borderlands: The Handsome Collection.

Nejnovější články