Červencový update pro Hitmana 2 potěší snipery i dobrodruhy
zdroj: tisková zpráva

Červencový update pro Hitmana 2 potěší snipery i dobrodruhy

4. 7. 2019 16:20 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

IO Interactive si na dodatečném obsahu pro Hitmana 2 dává záležet a zároveň ho sype jako na běžícím páse. Červencovým leitmotivem má být „hudba džungle“, v rámci season passu se ale na konci měsíce vydáte třeba i na chladnou Sibiř. Jaké nové výzvy na plešatého Agenta 47 čekají tentokrát?

První z červencových updatů do nejnovějšího Hitmana dorazil už dnes. V kontraktu The Babyeva Dissonance musíte překazit turné jedné obzvlášť hlučné kapele na Isle of Sgail. 11. července se ovšem Agent 47 k jedné jiné kapele bude muset přidat. Za splnění pětice výzev na Santa Fortuně dokonce dostanete vlastní housličky jako zbraň. Rozkošné.

V hudební tónině se ponesou i fanouškovské kontrakty pro tento měsíc. Do poloviny měsíce máte možnost vytvořit vlastní příspěvky na téma „Tone Death“, od 18. července můžete začít plnit ty vybrané od ostatních hráčů. O den později zamíří do Sapienzy jeden ze speciálních cílů s přezdívkou Badboy, abyste si ho ale mohli ulovit, budete potřebovat aktivní balíček Legacy.

zdroj: Vlastní

Na Santa Fortunu vyrazíte ještě jednou za misí The Calvino Cacophony. Jejím splněním náš oblíbený plešoun získá speciální outfit se slamákem a květovanou košilí. S krátkým rukávem. Můj styl to není, ale na náplavce rozhodně zapadne. Získat ho můžete od 25. července, cesta za ním bude prý vyžadovat trochu obratnosti při zacházení s výbušninami.

juy44cyl93831 zdroj: tisková zpráva

Největší update nicméně Hitman 2 dostane 30. července, odkdy budete moct vytvářet vlastní kontrakty pro Hawke‘s Bay a získáte trojici výročních oblečků. Tou nejdůležitější novinkou je pak nová mapa pro všechny majitele Expansion passu.

V pořadí druhý sniperský kontrakt vyšle Agenta 47 na Sibiř, kde ze svého bezpečného hnízdečka bude muset odpravit velmi střežený cíl. Už jsem zmínila, že je ten cíl ve vězení? Každopádně, hlavní odměnou vám tentokrát bude odstřelovačská puška Druzhina 34 ICA Arctic. Tahle mise by vás měla zchladit i v pořádně rozpáleném létě.

Nejnovější články