Červnový update Hitmana 2 udělá z Agenta 47 cukráře i bankéře
zdroj: tisková zpráva

Červnový update Hitmana 2 udělá z Agenta 47 cukráře i bankéře

3. 6. 2019 11:39 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Hitman 2 sice nevyšel epizodicky, to ovšem neznamená, že téma nájemného zabijáka v různých prostředích nenahrává dodatečnému obsahu, který ho může pravidelně rozšiřovat. Červen bude pro Agenta 47 zvlášť nabitý, nově se s ním budete moct podívat do banky nebo se převléknout za cukráře. A zapéct své cíle do dortíků, pravděpodobně. Pojďte se mrknout, co všechno IO Interactive tenhle měsíc plešatému zabijákovi nadělí.

Už v této chvíli můžete plnit výzvu Muffin Man v lokaci Whittleton Creek, která zahrnuje hodně násilného dušení sladkým pečivem a kremace nevinných strávníků. Za její splnění získáte borůvkový muffin jako zbraň. 13. června na stejné místo dorazí nový kontrakt The O’Leary Conflagration, kde budete muset snést zkázu na Heleninu cukrárnu.

Do Miami se vrátíte za misí The Unpalatable Termination, která vychází 20. června a Agent 47 se v ní zaměří na své dovednosti s brokovnicí. Další série úkolů v miamském akváriu s názvem The Aquatic Retribution dorazí o týden později.

Hlavním tématem červnových kontraktů je tvrzení, že hrabivost zabíjí. Těch vybraných budete muset splnit celkem 40, abyste získali odměnu – kufřík s nářadím. Své vlastní příspěvky z editoru misí do programu Assassin’s Greed můžete přidávat do 17. června, IO Interactive z nich pak během tří dnů vybere ty nejlepší, které si budou moct zahrát i ostatní.

Hitman 2 june roadmap zdroj: tisková zpráva

25. června potom vychází nová lokace, konkrétně americká investiční banka, kde se odehraje mise Golden Handshake. Více informací o zlatém potřesení rukou vývojáři oznámí ke konci měsíce, už teď ale víme, že si tohle rozšíření musíte koupit, buď v rámci expansion passu, nebo prvního expansion packu.

Kromě bankovního sektoru se budete muset postarat i o dva další. V Embrace of the Serpent se vrátíte do Bombaje, v Illusions of Grandeur zase do kasina v Santa Fortuně. Samozřejmě s novými cíli i výzvami, a dokonce v jinou denní dobu než v původních misích.

7. června se do Sapienzy vrátí dva speciální cíle (kongresman a guru) z předchozího dílu v rámci programu Legacy a zdrží se jen na deset dní. Během těch stejných návratů pak 28. června Marrákeš znovu navštíví smíšek pan Giggles, jehož smích budete muset umlčet i podruhé.

Nejnovější články