Červnový update Incursion pro Path of Exile vás pošle zpátky časem pro nový loot
zdroj: tisková zpráva

Červnový update Incursion pro Path of Exile vás pošle zpátky časem pro nový loot

15. 5. 2018 11:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Onlinová „diablovka“ Path of Exile ještě neřekla své poslední slovo. Začátkem června totiž přivítá další update s tunou obsahu, jemuž vévodí zajímavý prvek ovlivňování daleké minulosti a tím i přítomnosti. Vrátíte se zhruba o 2 000 let zpátky v čase do doby, kdy započala stavba ztraceného chrámu Atzoatl.

Jednotlivým časově omezeným výpravám do minulosti se říká Incursions, neboli vpády, které napomáhají badatelce Alvě Valai s lokalizací chrámu v přítomnosti. Takových cest musíte uskutečnit zhruba tucet, než se Alva hustou džunglí proseká na správné místo. Poté začne ta pravá sranda.

V minulosti totiž přímo zasahujete do stavby chrámu tím, že zabíjíte jeho architekty. Role kreslíře tak připadá vám a je jen na vás, kde necháte vystavět kterou místnost. To má samozřejmě přímý vliv na konečnou podobu chrámu v přítomnosti.

zdroj: Archiv

Nejenže si přinášíte zbrusu nový loot z dob dávno minulých, ale ještě si tím vytváříte další kořist, která se v chrámu hromadila po staletí. Sami sobě nastavujete výzvu zvolenými místnostmi. Dále je vaším cílem hledat klíče k dalším a dalším místnostem, jejichž odemčení v minulosti se opět projeví v přítomnosti. A takto by se dalo pokračovat ještě dlouho.

Update dále doprovází 12 nových gemů, z nichž šest je vaalských (chrám je situován do Vaalské říše, která se poprvé představila v 4 roky starém datadisku Sacrifice of the Vaal), v pěti případech jde o nové pasti a ten poslední je takzvaný Support Gem pro pasti. Tvůrci zároveň kvůli těmto novým gemům překopali dvacítku starších skillů, aby odpovídaly aktuálním standardům – upravily se jejich efekty, mechanismy, funkce a vyváženost.

Poslední informace se týká dvou nových placených balíčků, které naleznete zde. Update Path of Exile: Incursion vychází 1. června na PC a 4. června na Xbox One.

Nejnovější články