Český mobilní hit Galaxy Trucker se dočkal updatu se spoustou nového obsahu
zdroj: tisková zpráva

Český mobilní hit Galaxy Trucker se dočkal updatu se spoustou nového obsahu

14. 7. 2015 18:46 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Adaptace české deskovky Galaxy Trucker do mobilní hry patří ve svém žánru mezi špičku, ostatně z naší recenze si odnesla devítku a navíc jsme ji zařadili mezi nejlepší české hry roku 2014. A nyní se hra dočkala macatého updatu, který hráčům přináší další hodiny nové zábavy. Rozšíření se týká multiplayerové složky hry - hráči v updatu dostanou nové mise a úpravu stávajících pravidel.

Hráči mohou nově i v multiplayeru vozit nebezpečné náklady – jmenovitě jde o radioaktivní, výbušné, těžké či křehké balíky, což doposud šlo pouze ve hře pro jednoho hráče. Nové mise pak nabídnou například úkoly typu "převez co nejvíce lidí" či "projeď galaxií s co nejmenším počtem kanónů".

Vývojáři slibují, že každé dva dny dodají do hry jednu novou multiplayerovou misi, která bude unikátní po stránce obsahu i pravidel, a pořádně tak otestuje schopnost hráčů riskovat.

zdroj: Archiv

Pokud jste tuto českou hru ještě nezkoušeli, tak neváhejte, opravdu stojí za to. Hru si můžete pořídit ve verzích pro iPhone, iPad, Windows Phone, Android a Kindle.

Nejnovější články