Český Shadowgun Legends dostane pokračování – esportovou střílečku Shadowgun War Games
zdroj: tisková zpráva

Český Shadowgun Legends dostane pokračování – esportovou střílečku Shadowgun War Games

20. 8. 2018 13:01 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Shadowgun Legends od českého studia Madfinger Games letos názorně ukázal, že střílečky můžou i na mobilních zařízeních vypadat skvěle, a v naší recenzi si odnesl hezkou osmičku. Není proto divu, že se brněnské studio do svého univerza vrací ještě jednou – tentokrát s multiplayerovou kompetitivní FPS Shadowgun War Games.

Hra se tentokrát jednoznačně zaměřuje na esport. V zápasech pěti proti pěti na sebe narazí unikátní hrdinové se speciálními vlastnostmi i výzbrojí, kteří se pokusí ukrást soupeři vlajku a donést ji do své vlastní základny v klasickém módu Capture the Flag. Týmová spolupráce má být při tomhle snažení klíčová.

zdroj: Archiv

Esportové zaměření ještě podtrhují široké možnosti pro diváky – sledování zápasů je prý „na úrovni PC“. Technický stav by měl být obecně vynikající. O kvalitě grafiky po minulém díle asi není třeba pochybovat, ale co je důležité – všechno má běžet minimálně v 60, na některých strojích až v 90 snímcích za vteřinu.

Marek Rabas, CEO Madfingeru, k tomu řekl: „Bereme si to nejlepší z klasických taktických a hrdinských stříleček a mícháme to s naším unikátním stylem.“ O jeho slovech se sami přesvědčíte příští rok, kdy se chystá plné vydání na iOS a Android. Nedočkavci mohou zamířit na oficiální stránky, kde probíhá zápis do letošní bety.

Nejnovější články