Chcete svést kuřecího plukovníka? Zkuste simulátor randění I Love You, Colonel Sanders!
zdroj: tisková zpráva

Chcete svést kuřecího plukovníka? Zkuste simulátor randění I Love You, Colonel Sanders!

11. 9. 2019 8:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Špatný vtip nepřestává být špatným vtipem. O tom, že se KFC vrhá na pole videoher (ano, to KFC chrlící jedno smažené kuře za druhým), jsme informovali už před rokem. Ale až teď jsme svědky výsledku tohoto šíleného nápadu. Myslím, že název jejich prvotiny mluví sám za sebe. Obrňte se a seznamte s I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin‘ Good Dating Simulator.

Pod takovým názvem by se mohlo ukrývat naprosto cokoliv, ale výsledná vizuální novela je vlastně tou nejlepší a možná i jedinou rozumnou volbou. Jako mladý nadějný student se zájmem o jídlo se vydáváte do kuchařské školy, kde je vaším spolužákem Colonel Sanders.

Ne ten starý děda, který na nás kouká z obalů fastfoodového řetězce. Ale jeho mladá, sexy verze, kterou chcete sbalit. A můžete. Jde přeci o simulátor randění. Sanders se může stát vaším miláčkem, ale i obchodním partnerem, což by se mohlo pěkně vyplatit.

I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin‘ Good Dating Simulator vás nechá zamilovat se do až devíti postav, což vyústí v jeden z několika konců. Dokonce je zde nějaký tajný konec a tajné recepty. O vaření totiž půjde také.

zdroj: Archiv

Budete svádět bitvy ve vaření s ostatními studenty, dojde i na jiné bitvy, možná se dozvíte, co je těch 11 „tajných“ přísad a třeba vám po absolvování takového zážitku ani neklesne sebeúcta. I když, vaším učitelem je profesor Pes. A ne, není to neobvyklé jméno člověka.

Moc nevím, co bych dodal. Snad jen, že je to opravdu skutečné, i když se tomu opravdu velmi těžko věří. Je to svým způsobem k popukání, člověk má nevysvětlitelnou touho si to vyzkoušet… Radši tu Steam stránku zavřu dřív, než kliknu na Wishlist.

Datum vydání zatím neznáme.

Nejnovější články