Chystá se seriál podle hry Skull and Bones, která ještě ani nemá datum vydání
zdroj: Ubisoft

Chystá se seriál podle hry Skull and Bones, která ještě ani nemá datum vydání

21. 2. 2019 12:24 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ubisoft má momentálně plné ruce práce s propagací The Division 2, ještě nedávno ho zaměstnávalo nové Far Cry, ale až budou obě tyto hry minulostí, snad si konečně najde čas a vytasí se s něčím novým ohledně chystané námořní akce Skull and Bones. Naposledy jsme o ní slyšeli loni v červnu a teď sice zase vyplavala na světlo, ale doprovázená velmi neobvyklým oznámením. Chystá se totiž televizní seriál.

Opravdu není obvyklé, aby vznikala adaptace něčeho, co ještě neexistuje. Adaptují se většinou veřejností kladně přijatá díla, v jejichž případě má adaptace větší šanci na úspěch. V Ubisoftu si ale zjevně velmi věří. Přípravy televizního seriálu Skull and Bones už odstartovaly.

Ani ten nepřekvapivě nemá datum premiéry a může tak klidně vyjít před hrou, po ní, nebo současně s ní. Že by se nám rodil další Quantum Break? No, snad to dopadne lépe než dílo od Remedy i než filmový Assassin’s Creed.

O ději se toho ví opravdu málo. Příběh bude sledovat hlavní hrdinku v 18. století, kdy je zlatý věk pirátství u konce. Dějištěm seriálu bude Indický oceán. Měli by se Piráti z Karibiku snad začít obávat? Pravda, posledními díly nenastavili moc vysokou laťku…

Výkonnou producentkou seriálu se stala Amanda Segel, která stojí za seriály The Mist a Person of Interest. Zároveň napíše pilotní díl.

zdroj: Archiv

K dalším producentům patří Richard Suckle (seriál 12 opic) a Andy Horwitz (American Hustle). Seriál vzniká ve spolupráci s americkou televizní společností Atlas Entertainment, která má co do činění s filmy jako Sebevražedný oddíl, Wonder Woman, Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti nebo třeba 12 opic. Mají tedy kolísavou kvalitu, ale i zkušenost s adaptacemi her díky filmu Warcraft.

Poslední dva oznámení producenti pocházejí přímo z Ubisoftu – ředitelka vývoje Danielle Kreinik a vedoucí filmového a televizního oddělení Jason Altman.

Ubisoft to tedy s kinem a televizí rozhodně nevzdává. Nedávno se objevily informace o zfilmování Just Dance a už nějakou dobu se dělá na The Division. Třeba nám z nich jednou spadne čelist a možná to bude případ právě Skull and Bones.

Nejnovější články