Chystají se hned čtyři hry z odstřelovačské série Sniper Elite
zdroj: tisková zpráva

Chystají se hned čtyři hry z odstřelovačské série Sniper Elite

15. 3. 2019 14:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Nezávislé studio Rebellion oznámilo, že pracuje na čtyřech titulech ze série Sniper Elite. Než ale začnete přehnaně jásat, jeden z nich je remaster Sniper Elite V2, druhý je port Sniper Elite 3 pro Nintendo Switch a třetí hra vzniká pro virtuální realitu. Ten čtvrtý, kráčející ve stopách Sniper Elite 4, ale bude plnohodnotným pokračováním. Teď už se můžete radovat.

Remasterovaná Sniper Elite V2 vás vrátí do roku 1945 v Berlíně, ovšem na moderních platformách. Kromě vylepšené grafiky se dočká i nějakých nových funkcí, jako jsou jiné hratelné postavy, fotomód a multiplayer pro až 16 hráčů. S podporou 4K rozlišení a HDR dorazí v průběhu roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

zdroj: Archiv

Na Switch se podívá taky kompletní edice Sniper Elite 3 včetně veškerého dodatečného obsahu, který pro ni na jiných platformách kdy vyšel. K tomu bude mít lokální multiplayer a podporu pohybového ovládání.

Co se týká hry pro virtuální realitu, na té Rebellion spolupracuje s britským studiem Just Add Water, které stojí třeba za Oddworld nebo sérií Gravity Crash. Jejího detailnějšího představení se dočkáme ještě letos.

Na více informací o plnohodnotném pokračování Sniper Elite si budete muset počkat do příštího roku.

Nejnovější články