Lunární novoroční oslavy na Steamu vám dají slevu na první nákup
zdroj: tisková zpráva

Lunární novoroční oslavy na Steamu vám dají slevu na první nákup

5. 2. 2019 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Nic neobvyklého, samozřejmě. Jakákoliv světově proslulá událost je jen další záminkou pro Steam a jiné obchody k uspořádání slevových akcí. V asijských státech právě odstartovaly oslavy lunárního nového roku, do kterých se můžete na dálku zapojit třeba s hrami východních vývojářů.

Do slevy se ku příležitosti svátku dostaly poměrně mladé tituly. Například takové Far Cry 5, které oslaví první narozeniny teprve za dva měsíce, nyní pořídíte za zanedbatelných 15 eur. Výborný Nioh, pokračování adventury Life is Strange 2, The Elder Scrolls Online nebo třeba taškařici Human: Fall Flat můžete mít za polovic. Najdete zde i třetí Armu, posledního Batmana, Ancestors LegacyBook of Demons a spoustu dalších.

Pro někoho může být zajímavější výběr her čínských vývojářů. Například v takové Death Coming se vžijete do role smrtky a máte za úkol usmrtit libovolnými prostředky konkrétní nic netušící obyvatele. Je to sice brutální, ale v jádru logická hra, která vám může pořádně zavařit mozkové závity. Zajímavě vypadá i tahová strategie Three Kingdoms: The Last Warlord, která je od roku 2017 v early accessu.

Steam slevy zdroj: tisková zpráva

Kromě zlevněných titulů se s oslavami pojí ještě dvě akce. Tou první je sleva dalších 5 eur na váš první nákup v období mezi 4. a 11. únorem. Jedinou podmínkou je sáhnout po hře, která stojí alespoň 30 eur, přičemž zmiňovaná sleva se aplikuje i v případě již zlevněných titulů, které ale stále svojí aktuální cenou dosahují třicetieurové hranice.

Druhou akcí jsou žetony, kterých dostanete několik do začátku a další obdržíte za nákupy po čas oslav. Za každé utracené euro dostanete 121 žetonů (133, pokud hru darujete), přičemž za 15 000 žetonů získáte slevu 5 eur na další nákup. Nebo můžete žetony utratit za speciální odznaky, pozadí profilu na Steamu či emotikony do chatu. Slevy lunárního nového roku končí v pondělí 11. února.

Nejnovější články