Cities: Skylines s chystaným datadiskem Green Cities značně zezelená
zdroj: tisková zpráva

Cities: Skylines s chystaným datadiskem Green Cities značně zezelená

23. 8. 2017 16:02 | Novinky | autor: Adam Homola |

Povedená a úspěšná městská budovatelská strategie Cities: Skylines vyšla už před více jak dvěma lety, ale zatím ještě pořád neřekla poslední slovo. Dalším důkazem neutuchajícího života je čerstvě oznámený datadisk Green Cities. Ten vyjde na Windows, Mac a Linux ještě letos a vy si díky němu postavíte konečně pořádně zelená města.

O přebarvování fasád na zeleno ale pochopitelně nejde. Cities: Skylines – Green Cities nabídne možnost stavět energeticky soběstačná města plná organických obchodů, elektrických vozidel a služeb, které z městského znečištění učiní jen nepříjemnou vzpomínku.

Vedle nových ekologických triků se mohou současní i budoucí starostové těšit na nové specializované budovy, alternativní služby, parky či elektrická auta. Green Cities do hry přidá celkem 350 nových assetů, díky kterým si budete moct postavit mnohem pestřejší metropole.

zdroj: Archiv

Anebo můžete nějaké kombinování starého s novým hodit za hlavu a zkusit postavit stoprocentně zelené město. Nově půjde také zvyšovat úroveň jednotlivých specializací, a kromě toho přibudou nové scénáře, politické možnosti, monument a další věci.

Společně s datadiskem, který vydavatel Paradox nacenil na 13 eur, vyjde také bezplatný patch. Ten do hry přidá elektrická auta, moddování cest, upraví hlučnost, přidá různé parky, stromy a další drobnosti. Patch bude dostupný pro všechny majitele původní hry.

Ta u nás v recenzi dostala osmičku a po úspěchu na PC se konečně dostala také na konzole. A nejen vzhledem k absenci adekvátní konkurence je ze Cities: Skylines aktuální král žánru městských budovatelských strategií.

Nejnovější články