Co má společného nová hra Strike Suit Zero a Homeworld?
zdroj: tisková zpráva

Co má společného nová hra Strike Suit Zero a Homeworld?

10. 8. 2011 10:55 | Novinky | autor: Jan Vitík |

Pokud vám studio Doublesix nic neříká, tak vězte, že vzniklo z lidí, kteří pracovali na Geometry Wars: Galaxies a jejich nejslavnějším počinem je doposud Burn Zombie Burn!. Jejich právě oznámená nová hra ponese název Strike Suit Zero a půjde o arkádovou střílečku odehrávající se ve vesmíru. Na jejím vývoji se podílí Junji Okubo, který pracoval již na hře Steel Battalion pro první Xbox. Hlavním tahákem mají být obří vesmírné lodě a jakýsi robotický oblek, který se může transformovat mezi robotem a vesmírnou lodí.

Zajímavě zní také jméno člověka starajícího se o hudební doprovod. Nebude jím nikdo menší, než Paul Ruskay, autor hudby k Homeworldu, za kterou v roce 2000 získal cenu Gaming Globes pro nejlepší soundtrack.

Příběh Strike Suit Zero se odehrává v budoucnosti, v posledních chvílích planety země a jedinou šancí na přežití poskytuje právě již zmiňovaný Strike Suit, propůjčující řadu zajímavých schopností. Takhle napsané to vypadá všelijak, nezbývá než počkat na samotný produkt. Vydaní  hry je plánováno na začátek roku 2012 prostřednictvím digitální distribuce na PC, Xboxu 360 a PS3.

zdroj: Archiv

Nejnovější články