Codemasters nabízí speciální edici GRID 2 za 3,7 milionu Kč
zdroj: tisková zpráva

Codemasters nabízí speciální edici GRID 2 za 3,7 milionu Kč

24. 5. 2013 18:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Některé firmy dávají ke sběratelským edicím podložky pod myš, soundtracky, postavičky, artbooky... Když už se někdo jó rozšoupne, tak si do velké krabice dovolí dat třeba brýle pro noční vidění, autíčko na dálkové ovládání a podobné specialitky. Ne tak v Codemsters, kde si řekli, že když auto, tak reálné. Výsledkem je speciální GRID 2: Mono Edition, na kterou většina z nás nemá, protože stojí skoro 4 miliony Kč!

V téhle super mega edici bude kopie GRID 2 pro PlayStation 3 se speciálním artworkem na zakázku, konzole PlayStation 3, speciální závodnický oblek, boty a rukavice šité na (vaši) míru v barvách BAC Mono a GRIDu 2, speciální Bell Racing helma, den v továrně BAC s prohlídkou a pokecem s techniky, a pak BAC Mono. Co to je? Podložka pod myš ne.

BAC Mono je auto. Normální reálné auto. Teda zase tak normální to není, je to spíše speciální formule přizpůsobená k provozu po standardních silnicích. BAC Mono má zrychlení z nuly na 100 km/h za 2,8 sekundy, kdyby vás to zajímalo. “BAC Mono je v Británii vyrobené ultra výkonné superauto, se kterým můžete jezdit po normálních silnicích a najdete ho i ve hře. Auto je vyrobené z vysokopevnostních uhlíkových vláken a je jedinečným příkladem lehkého ale výkonného inženýrství: 2,3 litru, 280 koní a speciální čtyřválec,” píše se v tiskové zprávě.

Máte na stavebku naspořeno a zachtělo se vám po téhle sci-fi edici, která se mimochodem dostala do Guinessovy knihy rekordů jako nejdražší komerčně dostupná videohra? Objednávku sice můžete udělat z britského GAME (poštovné v UK zdarma :), ale lidi mimo Anglii musí nejdřív napsat na email sales@bac-mono.com. Připravte si ale hezkých 125 tisíc liber, což podle aktuálního kurzu vychází na nějakých 3,7 milionu Kč a nějaké drobné.

Na závěr už snad jen známá citace: "Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, kdo z vás to má?"

Nejnovější články