Codies oznamují F1 2011, závodit se začne koncem září
zdroj: tisková zpráva

Codies oznamují F1 2011, závodit se začne koncem září

24. 3. 2011 14:37 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Po úspěchu F1 2010 (recenze), která si z BAFTA cen odnesla vavřín za nejlepší sportovní hru, asi nikoho nepřekvapí dnešní oznámení F1 2011. Ostatně, Codies už minulý rok potvrdili, že v rámci F1 značky hodlají každý rok vydávat nový ročník.

F1 2011 vyjde na PC, PS3 a X360 (ve vývoji jsou i verze pro 3DS, PSP2 a zřejmě Facebook) 23. září tohoto roku a zaštiťuje se heslem, které vás nabádá, aby se každý z vás stal jezdcem, užil si život závodníka F1 a popral se na trati o vítězství. No...a až se dosmějete, tak vás bude zajímat, že největší změny plánují tvůrci v oblasti multiplayeru - hodlají rozšířit nabídky v kooperativních i kompetitivních módech. Konkrétně však nic nezmiňují. Stejné je to s anoncovanými změnami a úpravami dění na trati i mimo ni. Jestli tím tvůrci myslí jen grafická vylepšení nebo i něco víc, to se dozvíme později.

Hra poběží na EGO enginu stejné verze jako DiRT3 a bude vycházet z údajů pro nadcházející sezónu. Krom všech oficiálních jezdců, týmů, okruhů i monopostů tak nebude v nabídce chybět okruh Jaypee v indickém Novém Dílí ani do závodního kalendáře se vracející, legendární Nürburgring.

U příležitosti oznámení hry rovněž Codemasters vyhlašují soutěž, na jejímž konci bude mít pár šťastlivců možnost zahrát si hru dříve než většina civilizovaného světa. Stačí na video natočit otázku pro vývojáře, uploadnout ji na YouTube a hodit vývojářům na Facebook link s potřebnými údaji. Nejzajímavější videa posoudí sami vývojáři, takže se nemusíte držet zpátky, jako vždy bude rozhodovat originalita, bláznivost, zkrátka kreativita. A těch několik šťastných z vás se pak v květnu bude moci s vývojáři setkat osobně, vyloučena není ani možnost, že se vaše tvář zjeví v některém z budoucích videí o vývoji hry. Podrobnosti o celé akci se dozvíte na facebookové stránce F1 2011, něco málo vám o ní poví i následující video.

zdroj: Archiv

Nejnovější články