Company of Heroes žije i 11 let od vydání – update přidává podporu Steam Workshop
zdroj: tisková zpráva

Company of Heroes žije i 11 let od vydání – update přidává podporu Steam Workshop

4. 6. 2017 16:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Od vydání strategie Company of Heroes uběhlo už jedenáct let. Početná fanouškovská základna se sice dočkala i druhého dílu, ale ten přinesl jen minimum novinek. Proto řada hráčů zůstala věrná jedničce, což nyní tvůrci z Relic patřičně reflektují velmi zajímavým updatem.

Update přináší podporu modifikací na Steam Workshop, zakomponovanou přímo do menu hry. Směle se tak můžete pustit do vytváření vlastních scénářů a hraní výtvorů ostatních hráčů. Spolu s Workshopem do hry vstupují i Steam kartičky.

Vedle modifikací si do hry můžete zdarma stáhnout i rozšíření The Eastern Front – sovětskou armádu a německou Ostheer, které se objevily až ve druhém díle. Tyto dvě frakce se přidávají k, již dlouhá léta dostupným, rozšířením Far East War, Great War a Europe at War.

coh1 zdroj: tisková zpráva

Poslední zpráva se týká těch z vás, kteří nevlastní Company of Heroes, nebo vám chybí nějaké placené DLC. Až do 5. června jsou oba hlavní tituly včetně datadisků dostupné se 75% slevou na Steamu. Menší DLC jsou zase k mání se slevou 66 %.

Nejnovější články