Conan Exiles, The Surge, Technomancer a Outcast jsou vaše v rámci předplatného na konzolích
zdroj: tisková zpráva

Conan Exiles, The Surge, Technomancer a Outcast jsou vaše v rámci předplatného na konzolích

28. 3. 2019 7:54 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Poslední týden v měsíci je tradičně obdobím, kdy Microsoft a Sony odhalí hry pro nadcházející měsíc, kterých se dočkají předplatitelé jejich služeb Games with Gold a PlayStation Plus. Sony nám značně usnadnila práci, když ze svého předplatného nadobro odstranila podporu PlayStationu 3 a Vity, takže budete pravidelně vídat jen dva kousky pro PS4. U Microsoftu se zatím nic nemění, čtyři hry jako obvykle.

Games with Gold

V případě Xboxu si musíte akorát dát pozor na to, kdy bude která hra dostupná. Od 1. dubna si můžete přivlastnit sci-fi RPG Technomancer, které si sice slízlo docela nehezkou kritiku, ale za sebe musím přiznat, že jsem se u hry bavil jak souboji, tak světem. Nyní hru mohou vyzkoušet všichni předplatitelé a třeba si v ní něco najdou i přes nepříznivá hodnocení.

Ve stejný den dorazí na aktuální i minulou generaci Xboxu Star Wars: Battlefront II, ale pozor, ne na pohled krásný titul z roku 2017, nýbrž čtrnáct let stará hra. I ta stále vypadá k světu a kromě multiplayerových módů na mnoha mapách disponuje hezkou příběhovou kampaní.

Obě konzole se 16. dubna dočkají dalšího historického kousku, taktické střílečky Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, vedle nějž do nabídky Xboxu One přibude ještě remake jednoho z průkopníků otevřených světů – Outcast: Second Contact.

PlayStation Plus

Jak už padlo výše, PS Plus je nyní ochuzené o hry pro PlayStation 3 a Vitu, nicméně dva kousky nabízené pro PlayStation 4 od 2. dubna rozhodně stojí za vyzkoušení. Prvním z nich je budovatelský survival sandbox Conan Exiles, který byl nedávno zdarma k vyzkoušení i na PC. Že by hře snad chyběli hráči? Nyní už nebudou, když se do hry pustí vlna s předplaceným Pluskem.

Druhou a poslední dubnovou hrou na PlayStationu bude akční RPG The Surge, které by se dalo popsat jako sci-fi „soulslike“. Studio Deck13 se v Dark Souls inspirovalo svou dřívější hrou Lords of the Fallen a nyní pracuje na pokračování The Surge 2, zatímco pokračování Lords of the Fallen 2 se peče v jiném studiu. Nabízené The Surge není špatné, ale má své mouchy. Každopádně proč ho nezkusit, když je „zadarmo“ (pokud tedy nejste vyčerpaní ze Sekira).

Nejnovější články