Creation Club nabídne placený nový obsah pro Skyrim a Fallout 4 od Bethesdy a ověřených tvůrců
zdroj: tisková zpráva

Creation Club nabídne placený nový obsah pro Skyrim a Fallout 4 od Bethesdy a ověřených tvůrců

12. 6. 2017 16:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Bethesda se před dvěma lety snažila rozjet projekt, v jehož rámci začala zpoplatňovat modifikace do Skyrimu. Hráči měli dostat kvalitní obsah, tvůrci za svůj obětovaný čas dostávali normálně zaplaceno. A Bethesda si samozřejmě brala určitá procenta z prodeje. Celý projekt se bohužel setkal s velkou vlnou nevole, a tak byl uložen k ledu. Nyní se však vrací v předělané podobě, která by už neměla nikoho urazit.

Na začátek je potřeba zdůraznit, že se nejedná o zpoplatnění uživatelských modifikací, jako tomu bylo před lety. Uživatelské mody budou i nadále zcela zdarma pro všechny a nadále jich budou vznikat tuny. Creation Club totiž nabídne nový placený obsah od Bethesdy, jiných studií a schválených tvůrců, který si projde kolečkem testování a kontroly přímo v Bethesda Games Studios.

Creation Club bude již toto léto implementován do Fallout 4 a Skyrim Special Edition na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře se vám objeví položka obchodu, ve kterém si budete moci nakoupit profesionální modifikace převážně z rukou tvůrčího studia a externích vývojářů, případně od velice šikovných modderů z řad komunity.

zdroj: Archiv

Bethesda Games Studios každý nový prvek posoudí a v případě výběru prožene několika koly testování. Pro hráče to znamená, že za své peníze dostanou 100 % funkční vylepšení.

A co Creation Club nabídne? Nové zbraně, jejich skiny či doplňky, oblečení, brnění a další vybavení, úplně nové lokace, novou vegetaci, postavy, nepřátele i schopnosti nebo dokonce herní režimy jako Survival. Tyto serepetičky se dají pořídit za kredity, které směníte za reálné peníze na PSN, Xbox Live a Steam. Díky tomu můžete své kredity na jedné platformě sázet jak do Fallout 4, tak i do Skyrimu zároveň.

Díky své uzavřenosti a elitářskému přístupu nabídne Creation Club jen opravdu vyladěný obsah. Za své peníze tak dostanete ověřený a plně kompatibilní obsah, kterému nehrozí nečekaná srážka s jiným oficiálním obsahem. Podpora Fallout 4 a hlavně Skyrimu tak jen tak neustane, což je dobře. Svědčí o tom i představený Fallout 4 VR a Skyrim pro Switch.

Nejnovější články