Creative Assembly brzy představí nový díl Total War
zdroj: tisková zpráva

Creative Assembly brzy představí nový díl Total War

10. 9. 2014 13:14 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Za čtrnáct dní bude jasné, do které části světa a historické doby se přesune strategická série Total War od studia Creative Assembly. Zatímco australská část firmy dokončuje sci-fi horor Alien: Isolation (vychází 7. října), britská centrála připravuje představení nástupce Total War: Rome II z minulého roku.

Tvůrci hru představí ve čtvrtek 25. září během přednášky na Eurogamer Expo, která začíná ve čtyři hodiny odpoledne britského času, a sledovat ji mohou všichni zájemci z celého světa díky přímému přenosu na Twitchi. Představení hry a první záběry si tak nevychutnají pouze přímí návštěvníci akce.

Tvůrci z CA rovněž upozorňují, že se máme připravit na „zvláštní překvapení“. Není ovšem jasné, jestli se překvápko týká rozsahu prezentace, nebo tematické a obsahové náplně hry samotné. Třeba nás po historicky relativně věrných hrách čeká sci-fi či fantasy námět. Nebo další Total War hra vyjde i na konzolích... Fanoušky by z toho pochopitelně trefil šlak, ale když máme čekat překvapení, tak chceme překvapení.

V mezičase dojde už příští týden (16. září) k vydání Císařské edice Total War: Rome II. Podrobnosti o jejím obsahu rozepsal už v předchozím článku Adam a já tak jenom připomenu, že pro dosavadní majitele jakékoli verze TW: Rome II bude upgrade na Emperor edici bezplatný!

Nejnovější články