Crytek oživuje svou kooperativní střílečku Hunt s podtitulem Showdown
zdroj: tisková zpráva

Crytek oživuje svou kooperativní střílečku Hunt s podtitulem Showdown

2. 6. 2017 13:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kratičkým teaserem láká Crytek na připravovanou akci Hunt: Showdown, kterou blíž představí na letošní E3. Možná si někdo z vás vzpomene, že Crytek kdysi na jedné podobné hře pracoval. Jmenovala se Hunt: Horrors of the Guilded Age a měla zdarma nabídnout kooperativní akci, kde jste až ve čtyřech hráčích bojovali v temných bažinách proti obřím bossům na konci 19. století. Jak se nám na E3 před třemi lety líbila, si můžete přečíst v našich dojmech. Této hře se bohužel nevyhnuly tehdejší finanční problémy Cryteku a její vývoj byl zrušen.

Hunt: Showdown je v podstatě zrestartovaný vývoj hry Hunt: Horrors of the Guilded Age. Základní koncept hry je zachován, ale vývoj se ubírá jiným směrem v novém vývojářském týmu. Z kratičkého teaseru se dá vypozorovat pár základních stavebních kamenů. Kromě tří vět hlásajících: „Když dva lovci riskují vše a zlo vyčkává skryté, lovec se stává loveným.“, můžeme vidět, jak dva lovci čelí jiným dvou lovcům. To může naznačovat PvP mód dva na dva.

zdroj: Archiv

Věta: „zlo vyčkává skryté“ pak odkazuje na tiše se přibližujícího pavoukovce obřích rozměrů v pravé částí temného lesa (hned jsem si vzpomněl na scénu v Zakázaném lese z druhého dílu Harryho Pottera, která mi dodnes nedá spát). Hráči tak nebudou bojovat pouze mezi sebou, ale budou v neustálém ohrožení děsivých monster. Bližší informace očekávejte během letošní E3.

Nejnovější články