Čtrnáctý datadisk pro vytrvalou onlineovku EverQuest II vás pošle do nebe
zdroj: tisková zpráva

Čtrnáctý datadisk pro vytrvalou onlineovku EverQuest II vás pošle do nebe

29. 11. 2017 12:31 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zatímco některá MMORPG lákají hráče na opulentní trailery, jiná si vydávají obsah jako na běžícím pásu i bez nich. Ideálním příkladem takového přístupu je EverQuest II, který je skoro stejně starý jako World of Warcraft a který právě teď dostal svůj už čtrnáctý datadisk s názvem EverQuest II: Planes of Prophecy.

Vývojáři ze studia Daybreak Games se tím přiznaně odkazují na datadisk Planes of Power, který v roce 2002 rozšířil původní EverQuest. V EverQuest II: Planes of Prophecy se podíváte rovnou do nebeského světa, kde vás čekají různá spojenectví, starodávné síly, a hlavně válka proti Lanys T’Vyl a jejím Tenets of Hate. Ti chtějí zničit celý Norrath a hádejte, kdo ho musí zachránit…

V datadisku se podíváte například do Plane of Magic, Plane of Innovation, nebo Plane of Disease, kdy v každé oblasti najdete něco nového. Datadisk nabídne také nové dungeony pro solo, heroic i raid skupinky hráčů a zvýší maximální možnou dosaženou úroveň na 110. Ascension úrovně budou nastaveny na patnáctku, Mercenary úrovně na desítku a Tradeskill úrovně na stodesítku.

zdroj: Vlastní

S rubáním nepřátel vám v Planes of Prophecy pomůže i nový typ zbraně Soulbound. Zbraně z tohoto chlívku budou získávat své vlastní zkušenosti a s postupným zvyšováním jejich úrovně se jim bude zvyšovat i síla.

EverQuest II: Planes of Prophecy je k mání na webu hry ve třech edicích. Ta standardní vás vyjde na 31 eur, sběratelská na 80 eur a prémiová na 124 eur. Ve všech edicích je ale obsažen veškerý potřebný obsah, což znamená i všechny doposud vydané datadisky včetně loňského Kunark Ascending. Detaily obsahu jednotlivých edic si můžete porovnat pod tímto odkazem.

Nejnovější články