Čtvrtá epizoda Minecraft: Story Mode vás postaví tváří v tvář Wither Storm
zdroj: tisková zpráva

Čtvrtá epizoda Minecraft: Story Mode vás postaví tváří v tvář Wither Storm

11. 12. 2015 18:29 | Novinky | autor: Adam Homola |

Čtvrtá epizoda Minecraft: Story Mode sice není poslední, ale minimálně z popisku děje to tak působí. V Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 4: A Block and a Hard Place se totiž postavíte Wither Storm, která je ještě nebezpečnější než dřív. Jesse, Reuben a další zjistí, že existuje jedna věcička, která jim pomůže monstrum zničit. Jenže se pro ni musí vydat až do Farlands.

Skupina je navíc slušně rozhádaná a těsně před rozpadnutím. Dokáže v takovém stavu pokořit Wither Storm ve finální bitvě? A pokud ano, tak za jakou cenu? Na tyhle otázky by vám měla čtvrtá epizoda odpovědět už 22. prosince, kdy vyjde na PC skrze Steam, Telltale Online Store a další digitální distribuce.

Na PlayStation 4 a PlayStation 3 se předposlední epizoda dostane přes PlayStation Network, na Xbox One a Xbox 360 zase přes Xbox Games Store a v neposlední řadě si zahrají také majitelé mobilních zařízení s operačním systémem Android a iOS. Pokud máte koupený season pass, dostanete čtvrtou epizodu automatickým updatem, za který už nemusíte nic připlácet.

Celou sérii pak někdy na začátku příštího roku uzavře zatím tajemná pátá epizoda, ze které nechtějí Telltale Games nic prozrazovat. Jen naznačili, že po dohrání Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 4: A Block and a Hard Place byste měli mít už nějaké indicie, co se bude v pětce dělat. Ale na to je ještě čas, mezitím se můžete podívat na první obrázky ze čtvrté epizody.

Nejnovější články