Čtvrtá epizoda zavede Hitmana na pracovní cestu do luxusního hotelu v Thajsku
zdroj: IO Interactive

Čtvrtá epizoda zavede Hitmana na pracovní cestu do luxusního hotelu v Thajsku

6. 8. 2016 10:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Hitman má zatím za sebu tři epizody a rozhodně neřekl poslední slovo. Ve svém zabijáckém tažení bude pokračovat 16. srpna, kdy vyjde čtvrtá epizoda, která Agenta 47 zavede do Thajska, konkrétně do Bangkoku. Tam bude vaším cílem frontman populární indie kapely The Class jménem Jordan Cross. A abyste to neměli jednoduché, budete muset zlikvidovat i jeho rodinného právníka Kena Morgana.

Oba pánové se právě nachází v Bangkoku, respektive kousek za ním, v luxusním hotelovém resortu Himmapan na řece Čao-Praja. V takto opulentním relaxačním resortu budete muset oba cíle najít a pokud možno je co nejopatrněji zneškodnit. 

Jordan Cross je v Thajsku, vlastně stejně jako Agent 47, pracovně. Jeho kapela totiž dokončuje své očekávané album a je na vás, aby k jeho vydání už nedošlo. První singl se jim už vydat podařilo, na klip se můžete podívat pod textem. Během mise si budete moci půjčit i některý z hudebních nástrojů, ale jak už asi sami tušíte, k hraní písniček ho používat nebudete…

Vedle hudebních nástrojů nabídne mise s názvem Club 27 spoustu nových předmětů, možnost odemknout si novou výbavu i zbraně a čeká na vás také 65 nových výzev. Na pracovní výlet do Thajska se tak vydáte už 16. srpna, kdy čtvrtá epizoda Hitmana vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One, jak oznámili vývojáři na webu hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články