Čtvrtý Serious Sam vyrazí na roadtrip po planetě Badass
zdroj: Croteam

Čtvrtý Serious Sam vyrazí na roadtrip po planetě Badass

20. 4. 2018 9:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Člověk vidí oznámení nového pokračování série Serious Sam a říká si, že to není zas tak dávno, co jsme dostali trojku. Pak ale zavítá na kartu hry a zjistí, že už jí táhne na neuvěřitelných sedm let. Kam se všechen ten čas poděl? No nic. Po povedené střílečce Serious Sam 3: BFE a stejně tak povedené twin-stick shooter odbočce Serious Sam: Bogus Detour se na nás valí plnohodnotný díl Serious Sam 4: Planet Badass.

Kéž bych toho v tuhle chvíli mohl prozradit víc, ale nejde to. Ne že bych snad věděl a nechtěl se podělit, ale tvůrci ze studia Croteam si všechny své karty nechávají na letošní výstavu E3. Tam se nás pokusí zaujmout (doufám) záběry z hraní v rámci konference vydavatelství Devolver Digital.

Do té doby (tedy měsíc a půl) si musíte vystačit s všeříkajícím a zároveň nicneříkajícím teaser trailerem níže. V něm Sam kočíruje motocykl na prosluněné silničce a jen tak mimochodem sahá po brokovnici. Chvíli na to se zelená louka zalije červenou krví bezhlavé kamikaze. Závěr pak dává tušit, že nás opět čeká brutální řezničina. Serious Sam 4: Planet Badass si můžete dát do seznamu přání na Steamu. Více až na E3.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články