Cyanide & Happiness zasáhla apokalypsa, vyřeší ji battle royale Rapture Rejects
zdroj: tisková zpráva

Cyanide & Happiness zasáhla apokalypsa, vyřeší ji battle royale Rapture Rejects

5. 12. 2018 16:38 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Lidská chamraď ovládla Zemi a všemohoucího pána z nebes to konečně přestalo bavit. Zatímco okolní svět stravují pekelné plameny, padesátka těch nejhorších z nejhorších se vraždí navzájem, aby získala jediný zbývající lístek do nebe. Battle royale okořeněná černým humorem světa Cyanide & Happiness a izometrickým pohledem, to je Rapture Rejects.

Bůh má už plné zuby jedinců, které „víc zajímají jejich vlastní genitálie než zlepšování světa“. Proto všechny raději vyhladil, aby se na to už nemusel dívat. Tedy kromě té vybrané padesátky, která je tak zkažená, že jejich vzájemné zápolení bude vlastně zábavné sledovat.

zdroj: Archiv

V izometrickém hořícím světě musíte sehnat zbraně a zbavit se těch ostatních 49 parchantů, abyste si staříka v bílé róbě naklonili na svou stranu, respektive si brutálním vražděním pojistili vstupenku do nebe. Autoři komiksu Cyanide & Happiness na hře úzce spolupracovali se studiem Galvanic, které za sebou má několikero více či méně ulítlých komiksových her.

Rapture Rejects je momentálně na Steamu v programu předběžného přístupu, plné vydání hry vývojáři plánují na rok 2020. Do té doby chtějí přidat více zbraní, předmětů a perků, procedurálně generované mapy, přizpůsobení vaší postavičky i sociální funkce, abyste mohli hrát s přáteli. Hra po vydání verze 1.0 zdraží z momentálních 16,79 eur, ale máte více než rok na to, si ji za příznivější cenu pořídit.

Nejnovější články