Další část hororové antologie The Dark Pictures vás zavede do městečka Little Hope
zdroj: tisková zpráva

Další část hororové antologie The Dark Pictures vás zavede do městečka Little Hope

29. 8. 2019 13:55 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Antologie The Dark Pictures od tvůrců Until Dawn je od začátku zamýšlená jako série částečně oslavující, částečně parodující různé hororové žánry. Její první část Man of Medan oficiálně vychází zítra, ne všichni ale dokážou udržet tajemství a na jejím konci se nachází krátká nápověda o zaměření druhé herní povídky.

Ospalé městečko Little Hope a jeho přilehlé lesy skrývají nejedno tajemství. Namísto prokleté lodi duchů se přesuneme na americké předměstí. Máme tu čarodějnici tancující kolem ohně, zoufalý pokus o útěk a cosi vylézajícího z hrobu. Herní Blair Witch vychází ve stejný den jako Man of Medan, náhoda? Nemyslím si!

zdroj: Archiv

Ať už jsou úmysly místní čarodějnice jakékoliv, The Dark Pictures: Little Hope každopádně vyjde až příští rok, opět na PC, Xbox One a PlayStation 4. Do té doby si můžete vychutnat hororovou plavbu s Man of Medan, která se minimálně podle recenze Ondřeje Šváry docela vydařila. Prokletá loď, partička teenagerů na otevřeném moři daleko od jakékoliv civilizace… Co by se mohlo pokazit?

Nejnovější články