Další díl střílečky PlanetSide přinese bitvu tisíce hráčů a battle royale
zdroj: tisková zpráva

Další díl střílečky PlanetSide přinese bitvu tisíce hráčů a battle royale

14. 12. 2018 13:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

I tvůrci populární MMO sci-fi střílečky PlanetSide 2 zamíří do kalných vod battle royale arén, ale nebude to zdaleka to jediné, co čerstvě oznámená PlanetSide Arena nabídne. Zvládne až tisíc hráčů v jednom zápase, nabídne progresi na úrovni jednotlivých bitev i sezón, vícero módů a propracovaný systém tříd.

V základu při vydání bude PlanetSide Arena obsahovat trojici velkých módů: Massive Clash se dvěma týmy o pěti stech hráčích a sólový a týmový battle royale. Klasiky multiplayerových stříleček, jako je Capture the Flag, Team Deathmatch, Search and Destroy nebo Global Conquest, pak budou do hry přibývat postupně s probíhajícími sezónami.

Každý hráč si na začátku zápasu vybere jednu ze tří tříd: voják, inženýr nebo medik. Všichni mají jetpack, vozidlo a unikátní schopnosti, které si v průběhu hry můžete vylepšovat. Mapy jsou vystavěné na míru jednotlivým módům a i v obřích střetech o tisícovce hráčů budete muset spolupracovat, potažmo myslet na správné složení týmu.

zdroj: Archiv

Daybreak Games se zároveň nevykašlali na vývoj stále běžící MMO střílečky PlanetSide 2. Ta nedávno oslavila už šesté narozeniny a tvůrci jí nadělili vylepšený engine a novou frakci robotů. Příští rok ji dále rozšíří kontinent Oshur, což bude zároveň první nová oblast po pěti letech.

PlanetSide Arena na Steamu vychází 29. ledna, již nyní si ji můžete předobjednat. Edice Sanctuary Assault za 20 dolarů obsahuje season pass pro první sezónu a výzbroj pro vašeho vojáka, legendární edice za 40 dolarů má kromě výše zmíněného navíc zbroj i pro mediky a inženýry a vznášedlo k tomu. Předobjednávkou si pojistíte vstupenku do uzavřené bety, kam se automaticky dostanou mimo jiné „aktivní a věrní“ hráči PlanetSide 2.

Nejnovější články