Další nášup traktorů! Farming Simulator 19 vychází v platinové edici
zdroj: tisková zpráva

Další nášup traktorů! Farming Simulator 19 vychází v platinové edici

23. 10. 2019 7:45 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Kdo propadl specifickému kouzlu farmářských her a mezi jeho oblíbené způsoby relaxace tudíž patří brázdění polí, sklizně obilí a kydání hnoje, může se zaradovat. Nejnovější Farming Simulator dostal dárek v podobě objemného balíku nových strojů.

Přídavek obohatí vaše agrární snažení o necelých čtyřicet zemědělských mašin od německého výrobce CLAAS. Krom devíti nových traktorů dostanete také čtyři kombajny, bohatou dávku různých násad, přívěsů, návěsů, pluhů, radlic, rozmetávačů splašků a tak všelijak podobně. Strojový park hry se tím rozroste na impozantních 380 artiklů.

zdroj: Archiv

Jinak zůstává vše při starém. Ostatně jistě nikdo nečekal převratné uvedení akční hratelnosti nebo něco podobného. Ne, gró hry bude samozřejmě stále spočívat v uklidňujícím tempu venkovské idyly, projížďkách na koni i v kombajnu a myšlenkových toulkách, zatímco pozorujete, jak vám klíčí sója.

Nevlastníte-li původní hru a toužíte to změnit, můžete si ji pořídit rovnou v platinové edici, což vyjde na pětatřicet euro. Pro majitele originálu je k dispozici dvacetieurový upgrade.

Nejnovější články