Další příběhová kampaň pro Ancestors Legacy sleduje Saladinovo tažení
zdroj: tisková zpráva

Další příběhová kampaň pro Ancestors Legacy sleduje Saladinovo tažení

22. 5. 2019 9:28 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vyšlo další kampaňové DLC pro Ancestor Legacy, které tentokrát nechá Evropu Evropou a zaměří se na písčitý Blízký východ ve 12. století. Postavíte se v něm na stranu egyptského sultána Saladina v roli Saracénů a zažijete obléhání Jeruzaléma v roce 1187.

DLC Saladin’s Conquest vás v rámci příběhové kampaně zavede do bitvy u Hattínu, nechá zabrat klíčové pevnosti v oblasti Levanty a v konečném důsledku se zasloužíte o pád Jeruzaléma po boku generálů Gökböriho a Abdulláha. Celkem pět příběhových misí slibuje dalších šest hodin krvavé řeže.

Rozšíření obohatí i multiplayerová klání o tři nové mapy a nový hratelný národ Saracénů, který bude k dispozici i v módu skirmishe. S novým národem souvisejí i nové typy jednotek. Čtyřčlenná skupina hašašínů exceluje v kamufláži. Před zraky nepřátel zůstanou skrytí do nejzazšího momentu, kdy přepadnou nepřipraveného nepřítele. Zároveň umí klást časované výbušné pasti.

zdroj: Archiv

Dalším čtyřčlenným týmem jsou granátníci, kteří střílí explozivní projektily, jejichž účelem je rozprášit velké skupiny vojáků nebo poškodit budovy. Sami jsou ale velice náchylní v boji zblízka. Poslední novou jednotkou jsou škorpióni – variace klasické balisty, která se liší modelem a statistikami.

DLC Saladin’s Conquest vychází ještě dnes na Steamu, kde zároveň pořídíte základní hru o polovinu levněji. Ancestors Legacy se letos v létě podívá i na Xbox One, kde se o vydání postará společnost 1C jako v případě PC verze, zatímco verzi pro PlayStation 4 má v rukách firma Slipgate Ironworks založená Johnem Romerem.

Nejnovější články