Další rozšíření mapy v Euro Truck Simulator 2 vás vezme do Pobaltí
zdroj: tisková zpráva

Další rozšíření mapy v Euro Truck Simulator 2 vás vezme do Pobaltí

5. 3. 2018 10:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

SCS Software zhruba před měsícem zveřejnili několik obrázků, na jejichž základě se rozjela vášnivá diskuze o dalším ubírání mapy ve stále populárním simulátoru Euro Truck Simulator 2. Fanoušci tipovali lokace na základě přírody, architektury i vozidel. Celé to rozčísl příspěvek s fotkou ze studia, kde na stěně bylo pod sebou vypsáno: Lotyšsko, Litva, Estonsko, Rusko a Finsko. Přesně tyto státy, nebo jejich části, obsahuje právě oznámené DLC Beyond the Baltic Sea (zatím jde jen pracovní název).

Pokud se rozhodnete jet po zemi, jediná cesta do nových států přiléhajících k Baltskému moři vede aktuálně jen přes Polsko. Jeho sousedy jsou Litva a kousek Ruska. Dále na sever se těšte na celé Lotyšsko a Estonsko, zavítáte opět do Ruska až po Petrohrad, a by toho nebylo málo, navštívíte ještě finské Helsinky.

Je velice pravděpodobné, že do těchto států povedou i námořní trasy. Z již existujících přístavů se nabízí třeba Stockholm a Karlskrona ve Švédsku, případně Gdaňsk v Polsku. Nové státy pak disponují Rigou, Petrohradem, Helsinkami, Klaipedou a dalšími. Níže můžete porovnat velikost dodatku Beyond the Baltic Sea (fialová) s předchozími rozšířeními mapy (světle oranžová základní hra, tmavě oranžová Vive la France!, zelená Itálie, modrá Na východ! a růžová Skandinávie).

Euro Truck Simulator 2: Beyond the Baltic Sea zdroj: tisková zpráva

O případném datu vydání zatím nepadla jediná zmínka, ale vzhledem k rozloze bych být vámi hleděl do daleké budoucnosti. Nezapomeňte zavítat do galerie níže, kde je slušná nálož obrázků se zalesněnými krajinkami.

Dovolím si zde zmínit ještě malou, ale zásadní novinku ohledně American Truck Simulator. Ten se totiž po vzoru ETS 2 dočká DLC Special Transport, které svěří do vašich vytrénovaných rukou ty nejnáročnější náklady. I v tomto případě se musíte obejít bez bližšího data vydání.

Nejnovější články