Damnview vás hodí do drsného kapitalismu jako neplavce do vody
zdroj: tisková zpráva

Damnview vás hodí do drsného kapitalismu jako neplavce do vody

28. 8. 2018 14:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vybudovat něco z nuly můžete zkoušet v reálném životě a docela se u toho zapotíte. Anebo si můžete sednout k počítači (nebo konzoli) a zkusit si to bez rizika v nadcházejícím Damnview: Built From Nothing. Svérázném sandboxovém „simulátoru“ toho, jak může být kapitalismus krutý, nebo naopak prospěšný. Záleží, z jakého konce to ve hře vezmete a jak se vám to celé podaří.

Hlavní náplní hry má být prozkoumávání dekadentního města a práce v nejistých zaměstnáních, kdy se buď do celého systému zapojíte a budete jím pohlceni, nebo vás společnost nepřijme a vyvrhne. Damnview: Built From Nothing je totiž primárně o zoufalství, nepřátelství kapitalismu a potřebě hledat lepší budoucnost. Což se vám ve zdejší verzi drsného města nemusí vůbec podařit.

Hlavním záporákem totiž bude město jako takové a vy na něj můžete vyzrát jenom svým životem a tvrdou prací. Méně trpěliví z vás mohou ale vyzkoušet i pěsti, nebo ohánění se špinavými penězi.

Ve městě na vás čeká spousta sociálních tříd, skupin i kultur, a právě skrze obyvatele budete objevovat celé město. Každá postava tu má mít vlastní příběh i smysl života a vaše vztahy s ostatními budou do jisté míry určovat, jak se vám ve městě podaří přežít.

zdroj: Archiv

Velká část hry se bude točit kolem peněz, a tak se musíte připravit, že půjdete do práce. Můžete řídit taxík, pracovat v půjčovně kazet nebo v prádelně, pašovat všechno možné zboží po kterém je poptávka, nebo si prostě jen tak stoupnout na ulici a prodávat drogy.

Z vydělaných peněz si pak stavíte a udržujete vlastní domov, a především se snažíte udržet si životní styl i úroveň. Což nebude tak jednoduché, protože i navzdory vaší tvrdé práci se mohou okolnosti změnit a společnost vás potopí.

Damnview: Built From Nothing vyjde příští rok na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch.

Nejnovější články