Dark Souls III vyjde na jaře příštího roku na Xbox One, PS4 a PC
zdroj: tisková zpráva

Dark Souls III vyjde na jaře příštího roku na Xbox One, PS4 a PC

15. 6. 2015 21:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Chystaný datadisk pro Bloodborne dostane relativně brzy velkou konkurenci a to rovnou od tvůrců žánru. From Software se vrací s velkým kalibrem: Dark Souls III. O hře jsme z několika leaků a hlavně jednoho obrázku slyšeli už předtím, ale teď to máme potvrzeno z oficiálních úst prostřednictvím prvního traileru. A teď víme, že se do temné fantasy RPG akce ponoříme na jaře 2016.

I když došlo na oznámení na tiskové konferenci Microsoftu, oficiální tisková zpráva dokazuje, že hra se objeví také na PlayStationu 4 a PC. Navíc máme přislíbenu možnost vybudovat si svůj vlastní bojový styl a samozřejmě nebude chybět dnes už typický online prvek, který multiplayerové interakce prováže s vaší singleplayerovou kampaní.

Popisek na oficiálním YouTube kanálu potvrzuje, že sám mistr Hidetaka Miyazaki šéfuje i tomuto dílu. "Hráči budou cestovat skrze širokou škálu lokací v propojením světe plném neúprosných výzev a propracovaných RPG prvků, snažíc se najít cestu k přežití nadcházející apokalypsy," píše se na YouTube.

Dark Souls III zdroj: tisková zpráva

Ten bohužel není přímo ze hry, jde o render a tak nabízí spíše nástin atmosféry než odpovědi na otázky. Z traileru pochytíte hlavně fakt, že o roztodivná monstra a tíživou atmosféru nouze určitě nebude. O vydání se opět postarají Namco Bandai a následující týdny ukáží, jestli bude Dark Souls III nějakým způsobem posouvat hranice žánru, nebo půjde jen o příjemnou evoluci v mezích zákona.

Nejnovější články