Darksiders Genesis je diablovka s novým jezdcem Apokalypsy
zdroj: tisková zpráva

Darksiders Genesis je diablovka s novým jezdcem Apokalypsy

7. 6. 2019 10:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V herních kuloárech se šuškalo o tom, že THQ Nordic na letošní E3 oznámí nové Darksiders. Bylo trošku těžší tomu uvěřit vzhledem k tomu, že Darksiders III vyšla teprve před půl rokem, ale nyní už víme, v čem je zakopaný pes. Darksiders Genesis je totiž odbočkou od hlavní série, kterou lze velmi snadno přirovnat k Diablu.

Darksiders Genesis vzniká ve studiu Airship Syndicate (Battle Chasers: Nightwar), takže nijak nebrání ve vývoji případné regulerní čtyřky. Jde o diablovku, ve které rozsekáte pekelné démony v kůži nového jezdce Strifa, který mi svým kukučem ihned připomněl Cayda z Destiny.

Kromě kosení hord nepřátel a likvidace bossů se dostanou ke slovu i logické pasáže s řešením hádanek a lehký platforming. Hru potáhne kupředu příběh, který, jak už název napovídá, je zasazený před události prvního dílu a poskytne tak příběhové pozadí celé sérii.

Ve zkratce se musíte vypořádat s démonskými mistry v pekle, kterým dodává moc sám Lucifer a skrze které chce vymýtit celé lidstvo. Naštěstí na to nebudete úplně sami, protože vám bude k ruce druhý jezdec War.

Na E3 se určitě dozvíme víc, snad i datum vydání. Nicméně počítejte s obšírnou podporou platforem. Darksiders Genesis vyjde na PC, PlayStationu 4, Xboxu One, Switchi a Stadii.

Nejnovější články