Datadisk Knights of the Eternal Throne pro Star Wars: The Old Republic vyjde během podzimu
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Knights of the Eternal Throne pro Star Wars: The Old Republic vyjde během podzimu

18. 7. 2016 18:20 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

V prosinci uplyne pět let od spuštění Star Wars: The Old Republic. V průběhu této doby vyšly tři regulérní datadisky, několik zásadních updatů a hra navíc stihla přejít z placeného modelu na hybrid free to play a hry s předplatným. Právě posledně jmenovaný krok, jakkoli byl zprvu přijímaný chladně a jako důkaz neúspěchu, hru ve skutečnosti zachránil od postupného úpadku, doslova jí vlil novou hráčskou krev do žil a tím i zajistil budoucnost, která má podobu chystaného datadisku Knights of the Eternal Throne.

Tento víkend probíhala v Evropě akce na oslavu Hvězdných válek, během které se dostalo i na vidoeherní témata. Amy Hennig například vykládala o tvůrčím procesu při vývoji nové Star Wars hry ve studiu Visceral Games, DICE oznámili Death Star DLC pro Star Wars Battlefront a tvůrci z BioWare zase hráčům slíbili datadisk Knights of the Eternal Throne pro SWTOR, který vyjde v průběhu letošního podzimu.

Na jakékoli detaily jsou tvůrci zatím skoupí, slibují však tradiční důraz na příběh, který pomohou vyprávět opulentní CGI filmečky. Zatím se můžete na této stránce přihlásit k odběru nových informací o tomto datadisku. A zírat na jeden jediný artwork...

V souvislosti s odhalením, zatím vlastně jenom názvu, datadisku ale tvůrci vydali jako obvykle zajímavou infografiku s různými údaji o tom, jak lidé SWTOR hrají. Dočíst se tak můžete, že se hrou prohnalo 87 milionů postav (nikoli hráčů!), které se víceméně rovnoměrně rozhodly jak bránit Republiku, tak udělat kariéru za Sithy, přestože na temnou stranu Síly se přeci jenom obrátilo více zájemců. Prohlédněte si všechna čísla sami buď níže, nebo na této stránce.

Star Wars the Old Republic infografika zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články