Datadisk Legion pro World of Warcraft přinese nové povolání Demon Hunter a oblast Broken Isles
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Legion pro World of Warcraft přinese nové povolání Demon Hunter a oblast Broken Isles

7. 8. 2015 9:31 | Novinky | autor: Adam Homola |

Počet předplatitelů sice mohl víceméně očekávaně spadnout na 5,6 milionu, ale to nebrání Blizzard v další práci na dlouhodobě nejpopulárnějším západním MMORPG. Právě naopak to vývojáře nakopne k ještě větší aktivitě, jejímž výsledkem je teď nově oznámený šestý datadisk. Ten ponese název World of Warcraft: Legion a vrátí do hry Burning Legion. Ta chce povolat svého dávno padlého velitele, temného titána Sargera.

Azerothem prochází destrukce a hrdinové tak musí hledat spásu v ruinách Broken Isles, centru pradávné civilizace nočních elfů a místu, odkud pochází některé mýty datující se až k počátku celého světa. Uhádli jste správně, že Broken Isles je novou oblastí s několika zónami, novými dungeony, raidy a samozřejmě nepřáteli. World of Warcraft: Legion zvýší maximální možnou úroveň na 110 a nabídne boost na 100. level, abyste nemuseli procházet všechny staré lokace znova.

zdroj: Cinemart

Podobně jako svého času Death Knight, i aktuální nová classa Demon Hunter začne na vyšší úrovni. Demon Hunter by měl být velmi obratný, mobilní a smrtící. Blížícímu se nebezpečí může rychle uhnout a ještě rychleji se přiblíží k nic netušícímu nepříteli. Jejich útoky pohání fel a jejich vidění Spectral Sight. Právě za ten vyměnili své standardní vidění a mohou zpozorovat cíle tak, jak by to normální smrtelníci nedokázali. Za Demon Huntera se můžete zaměřit buď na tankování, nebo na dps.

Další velkou novinkou jsou Artifact Weapons: jde o ty nejspeciálnější a nejunikátnější zbraně v celém univerzu Warcraftu. Můžete si je upravit k obrazu svému a lze si díky nim odemknout speciální schopnosti a vlastnosti, které pak použijete v boji. Soubojů se týká také zcela nový PvP Honor System, skrze který lze získat spoustu nových schopností specifických právě pro PvP.

zdroj: Cinemart

Zajímavě zní také novinka Order Hall - jakási vaše báze, kde můžete sjednotit spřátelené NPC pod vaše velení a následně je vysílat na mise. Order Hall a s ní spojené NPC postavy i mise jsou pevně svázané s vaší třídou a posláním a úkolem vašich NPC nohsledů je bránit Azeroth. Datum vydání World of Warcraft: Legion zatím neznáme, ale pokud se v Blizzardu nic zásadního nezměnilo, bude to nejspíš někdy v druhé polovině příštího roku s tím, že na letošním BlizzConu uvidíme a uslyšíme mnohem víc.

Zájemci se mohou přihlásit do bety na svém profilu na Battle.netu, ale ani datum spuštění bety zatím není známo. Mezitím se můžete podívat na videa výše, na spoustu obrázků a artworků do galerie, nebo na hezký oficiální web, kde najdete všechno podstatné na jednom místě. Poslednímu datadisku Warlords of Draenor se podařilo dostat čísla předplatitelů zase na magickou hranici 10 milionů hráčů. Podaří se podobný husarský kousek i Legion? Uvidíme příští rok...

Nejnovější články