Day of Infamy modifikace pro střílečku Insurgency přenáší boje do 2. světové války
zdroj: tisková zpráva

Day of Infamy modifikace pro střílečku Insurgency přenáší boje do 2. světové války

18. 1. 2016 18:06 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Tvůrci online střílečky Insurgency ze studia New World Interactive se rozhodli rozšířit tematický záběr své hry skrze oficiální modifikaci Day of Infamy, která multiplayerové boje přenáší do období 2. světové války. Mnohem důležitější je ale fakt, že Day of Infamy hodlají dále vyvíjet společně s komunitou, které nabízejí základ v podobě modifikace, jejíž obsah mohou zájemci dále rozšiřovat o nové frakce, zbraně, mapy, cokoli.

Základní verze Day of Infamy je dostupná přes Steam Workshop, k jejímu hraní potřebujete mít zapnutou na Steamu beta verzi Insurgency (návod najdete zde) a zatím nabízí dvě mapy - invazí do Normandie inspirovanou mapu Dog Red a bitvou v Ardenách inspirovanou mapu Bastogne. Také počítejte s tím, že základní verze hry je plná nedodělků a dočasných grafických i jiných materiálů, jak tvůrci upozorňují na Steam Workshop

Zakladatel studia a šéf vývoje v New World Interactive Jeremy Blum věří, že komunita se Day of Infamy chytí a vytvoří celou řadu nových map, frakcí, módů, zbraní, jednotek - zkrátka cokoli, co by mohlo zajímat hráče multiplayerových stříleček z 2. světové. Minimálně tvůrci slibují, že ty nejzajímavější výtvory moderů vezmou, zkontrolují, doladí a nabídnou jej komunitě hráčů Insurgency, kterých je už přes 2 miliony.

Základní verzi Day of Infamy prezentovali vývojáři v takřka čtyřhodinovém Twitch streamu, během kterého detailně popisovali svůj záměr, vysvětlovali základní herní mechanismy, zdůrazňovali, co je hotové, a co hotové není a tak dále. Pokud tedy Insurgency hrajete a multiplayerové akce z 2. světové vás obzvlášť zajímají, sledujte další dění okolo hry i modifikace na homepage Insurgency, potažmo na Steam Workshop stránce Day of Infamy.

Nejnovější články