Dead Cells vás vezme do pohádky a za obřím klíštětem
zdroj: tisková zpráva

Dead Cells vás vezme do pohádky a za obřím klíštětem

5. 12. 2019 10:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jednou to muselo přijít. Loňský hit Dead Cells se víc než rok vyhýbal placenému obsahu jako čert kříži a jediné, za co jste mohli utratit další peníze, byl soundtrack. To se s příchodem nového roku změní. V pořadí druhé rozšíření totiž nebude zdarma, ale budete si za něj muset připlatit. Ovšem jeho obsah za to rozhodně stojí.

DLC The Bad Seed přidá do hry, tedy hlavně její úvodní části, variabilitu. Přibydou totiž dvě nová prostředí, která se přidají do balíčku úrovní The Courtyard/Toxic Sewers a The Ramparts/Ossuary/Ancient Sewers. Pokud jste si těmito úrovněmi prošli už stokrát až tisíckrát, jistě přijde vhod obohacení v podobě kouzelného lesního prostředí Arboretum a hnusné páchnoucí bažiny The Swamp.

Dead Cells si udržuje svůj decentní humor i v traileru nového DLC, který sleduje rodinku houbiček vracejících se domů. Sami se podívejte, jak to s nimi dopadne…

zdroj: Archiv

V bažině na vás kromě nových monster čeká i náročný a pravděpodobně dosti nechutný boss, který je popsaný následovně: „Matka klíště – pokud jste viděli Hvězdnou pěchotu, tak něco takového.“ A ani tentokrát se to neobejde bez nového arzenálu. Podrobný výpis obsahu DLC zatím chybí, ale na Steamu se můžete podívat na GIF s novou gigantickou kosou, která je opravdu lákavá.

Zajímavý je i přístup vývojářů k tomuto placenému DLC. Mají totiž potřebu se ospravedlňovat, že od vás za dodatečný obsah chtějí peníze, které jim pomohou dále rozšiřovat základní hru pomocí updatů zdarma. Nebojte se tedy, že by odteď byly veškeré novinky zpoplatněné.

Nejnovější články