Dead Island Riptide vyjde ve dvou verzích v dubnu 2013
zdroj: tisková zpráva

Dead Island Riptide vyjde ve dvou verzích v dubnu 2013

30. 10. 2012 16:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pokračování povedené zombie open world rubačky Dead Island od polského Techlandu má datum vydání a je to možná dřív, než byste čekali. Vydavatel Deep Silver čerstvě oznámil, že Dead Island Riptide vyjde ve světě 26. dubna 2013 na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Tedy zhruba rok a půl poté, co vyšel první díl. Pokud tak patříte k těm, kterým zombíci ještě nelezou krkem a ušima, tak za půl roku si na nich znovu smlsnete.

Dead Island Riptide si navíc budete moct předobjednat ve dvou verzích, které zase tak neobvyklé nejsou. Tou první je Pre-order Edition, takže echt pro předobjednávající. A zní mnohem zábavněji, než ta druhá edice. Pokud si hru předobjednáte, dostanete navíc exkluzivní sadu pro úpravu zbraní. Zombíky tak budete moct rozsekávat na kousíčky na mnohem víc způsobů, než hráči, kteří si zakoupí normální verzi hry po vydání. Bohužel, žádné modifikace zbraní zatím oznámeny nebyly.

Druhou edicí, která zní podstatně nudněji, je Special Retailers Edition. Sice bude mít taky zbraňové modifikace, ale navrch k nim přihodí jen alternativní skin pro postavy, jak se píše v tiskové zprávě. Což ze židle asi zvedne málokoho. Navíc to bude jen u vybraných prodejců, takže musíte dávat bacha, kde hru předobjednáte, jinak dostanete velké kulové. Special Retailers edition bude mít navíc i jiný obal krabice.

Vesměs to jsou ale jen takové ty klasické “bonusy”, které vás mají donutit k rychlému předobjednání hry. Stejně to pak vývojáři vydají jako DLC několik týdnů/měsíců po vydání, jak bývá dobrým zvykem.

Nejnovější články