Depresivní Darkest Dungeon se na jaře dočká DLC s nepříčetnými farmáři
zdroj: tisková zpráva

Depresivní Darkest Dungeon se na jaře dočká DLC s nepříčetnými farmáři

6. 12. 2017 14:05 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Barva šílenství, neboli The Color of Madness, je další DLC pro výborné temné RPG Darkest Dungeon. Letos v létě jsme se dočkali přídavku The Crimson Court, který si u nás vysloužil osmičku stejně jako základní hra. Uvidíme, zda se historie bude opakovat. Tentokrát na vás ale nečekají monstra z hlubin nebo krvesajové. Hrozba totiž přišla z vesmíru.

Pokud vás hned napadli vetřelci, tak zrovna ti v hrůzném fantasy středověku nepřistáli. Co tu ale přistálo dosti nevybíravým způsobem, je kometa. Mimozemský kus kamene se usadil na Millerovo farmě a svou září oslepil všechny svědky.

Oslepení by až tak nevadilo, tedy hlavně širokému okolí. Jenže dopad komety měl ještě jeden neblahý účinek na farmáře, kteří jaksi přišli o svou lidskost a stali se hrozbou. Nyní se toulají poblíž zdevastovaného mlýna a krvavým způsobem šíří vliv zářné komety.

The Color of Madness nabídne nový typ questů, ve kterých je vaším úkolem přežít co nejvíce vln nepřátel. Kamarádům se pak pochlubíte s vaším číslem zabitých. Zbývá už jen zmínit novou řádku trinketů, které si pořídíte u obchodníka za třpytivé úlomky z komety.

DLC The Color of Madness by mělo vyjít někdy na jaře příštího roku a tvůrci ze studia Red Hook se při této příležitosti vyjádřili i na konto portování hry a jejích DLC na různé konzole. Darkest Dungeon by se měl spolu s dosud vydanými DLC objevit na Nintendo Switch na začátku příštího roku, zatímco DLC The Shieldbreaker už je k mání pro PS4 a PS Vita verze. Porty DLC pro iPad jsou ve fázi vývoje.

Darkest Dungeon: The Color of Madness zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články