Depresivní When You’re Gone zkouší řešit vztahové problémy pomocí tahových soubojů
zdroj: tisková zpráva

Depresivní When You’re Gone zkouší řešit vztahové problémy pomocí tahových soubojů

28. 8. 2017 17:19 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vztahy dvou zamilovaných bývají často horší než jízda na té nejděsivější horské dráze na světě. Možná ještě častěji jde o volný pád bez padáku, kterého se účastní obě nešťastné bytosti. A právě v takové chvíli se stejně chytnou za ruce, protože hluboko uvnitř sebe naleznou to prvotní vzplanutí. Podobné pocity prožívají Sam a Emma, kteří sdílejí krásnou i rádoby zapomenutou minulost. Tu problémovou část jejich vztahu budete ve When You’re Gone řešit tahovými souboji.

Tedy, abyste rozuměli, nebudete stát na straně muže nebo ženy a mlátit po hlavě toho druhého. Vašimi nepřáteli budou zhmotněné černé myšlenky, představující ty nejhorší chvíle tak tak fungujícího vztahu a vaším prostředím bude aréna poskládaná z mozkové tkáně. Ano, vypadá to velice zvláštně i díky netradiční stylizaci.

Ta navíc působí opravdu depresivním dojmem v předělových scénách. Vývojáři z Winteractive zatím neprozradili vůbec nic o herních systémech, takže není zcela jisté, zda hru lze ovládat i mimo tahové souboje a půjde tak o mix tahovky s adventurou, nebo zda se jedná pouze o filmečky.

zdroj: Archiv

Tvůrci se sice pochlubili již se třemi videi, ale moc toho z nich nevykoukáte. Možná to značí jednoduchost výsledné hry a možná se před námi snaží do poslední chvíle ukrývat srdceryvný příběh plný zvratů, podvodů a opětovného nalezení lásky. When You’re Gone ještě nemá stanovený ani rok vydání, ale na strohých oficiálních stránkách se kromě shlédnutí videa můžete přihlásit do plánované bety.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články