Destiny 2 už si můžete zkusit zdarma v rámci trial verze
zdroj: tisková zpráva

Destiny 2 už si můžete zkusit zdarma v rámci trial verze

29. 11. 2017 13:45 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Destiny 2 je možná nejlepší akční hrou letošního podzimu, bezpochyby má minimálně nejvíc explozí a barviček. Pokud vás zatím ke koupi nepřesvědčily ani příznivá hodnocení, ani slevy na Černý pátek, možná vás osloví alespoň nabídka, se kterou Bungie přichází nyní. Počínaje dneškem máte totiž šanci část obsahu otestovat zdarma v rámci trialu na PS4, Xbox One i PC.

Jestli jste prošvihli prázdninovou otevřenou betu a čekáte na příležitost vyzkoušet si Destiny 2 nezávazně a zdarma, teď zřejmě nastává vaše chvíle. Trial verze není časově omezená, ale obsahuje tvůrci zvolené segmenty z příběhové kampaně, a to i v kooperaci. Můžete tak prozkoumávat alespoň část futuristického světa, který Dan Kremser ve své recenzi označil jako „neuvěřitelně bohatý.“ V trialu se jeho bohatství omezuje na mrtvou oblast kdesi v Evropě a na jeden z měsíců Saturnu Titan.

Každopádně jsou to místa natolik rozlehlá a nacpaná obsahem, že by měla věrně reflektovat celkovou atmosféru hry. Samozřejmostí je pak přenesení veškerého dosaženého postupu do plné verze v případě, že se ke koupi nakonec odhodláte. Maximální level, ke kterému se předtím můžete propracovat, je omezený na sedm, což by i tak mělo vystačit na pěkných pár hodin sci-fi řežby.

zdroj: Vlastní

PC verze sice měla kromě skoro dvouměsíčního zpoždění i jiné problémy, které v článku reflektoval Dan, trial nicméně přichází na všechny tři platformy současně. Stejně by na tom mělo být také první větší DLC Curse of Osiris, které vychází příští týden. Stahovat zkušební verzi můžete již v této chvíli v příslušných konzolových obchodech a na Battle.netu.

Nejnovější články