Diablo III vyjde na Switch ještě letos, nabídne i lokální co-op pro 4 hráče
zdroj: tisková zpráva

Diablo III vyjde na Switch ještě letos, nabídne i lokální co-op pro 4 hráče

17. 8. 2018 10:01 | Novinky | autor: Adam Homola |

Diablo III má spoustu prvenství a jedno z nich patří největšímu množství portů na jakoukoliv aktuální hru Blizzardu. Status nejvíce portované hry si navíc třetí Diablo pojistí právě oznámenou verzí pro Switch. Ta vyjde ještě letos a bude obsahovat úplně všechno: Diablo III, datadisk Reaper of Souls, DLC Rise of the Necromancer a všechny doposud vydané obsahové updaty.

Na Switch se stále populární klikfest dostane pod názvem Diablo III: Eternal Collection a vzhledem k tomu, že jde o platformu Nintenda, dostanou hráči pár bonusů v duchu těch ze Switch verze Skyrimu. Na Switchi si tak budete moct obléct postavu do brnění Ganondorfa, můžete si dát portrét do rámečku Tri-Force, mít po boku mazlíčka Cucco a křídla Echoes of the Mask.

Sympatické je, že si vývojáři dali tu práci a Diablo III: Eternal Collection budete moct hrát i v kooperaci až čtyř hráčů na jednom Switchi. Nebo až ve čtyřech hráčích na čtyřech různých Switchích lokálně, bezdrátově, bez potřeby internetového připojení.

zdroj: Archiv

A nakonec budete moct hrát kooperaci i online, skrze službu Nintendo Switch Online, jejíž placenou verzi spustí Nintendo v druhé polovině září. Hra má na Switchi podporovat i zálohování uložených pozic do cloudu.

Diablo III: Eternal Collection vyjde na Switch ještě letos a bude stát 60 eur, což zhruba odpovídá ceně stejného množství obsahu na PlayStation 4. Na Xboxu One by vás stejná Eternal Collection vyšla ještě o něco dráž. V případě PS4 a Xbox One verze ovšem nedostanete výše zmíněné drobné kosmetické bonusy spojené se Zeldou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články