Diablovka Warhammer: Chaosbane vás poučí o historii Starého světa
zdroj: tisková zpráva

Diablovka Warhammer: Chaosbane vás poučí o historii Starého světa

4. 6. 2018 12:03 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Licenční mašina Games Workshop jede na plné obrátky, protože kromě úspěšné továrny na figurky produkuje snad jednu hru za tři měsíce. Tento týden vychází akční RPG ze světa Warhammer 40 000 Inquisitor – Martyr, a už tu máme další oznámení. U žánru akčních RPG zůstaneme i tentokrát, nyní v podobě izometrického Warhammer: Chaosbane z fantasy odnože.

Oznámení je na podrobnosti poměrně skoupé, nicméně se jedná o úplně první hru inspirovanou mechanikami Diabla ze světa fantasy Warhammeru. Odehrávat se bude na Starém kontinentě, který je zdevastovaný staletími válek proti armádám Chaosu.

Warhammer: Chaosbane vás uvrhne do zatím blíže neurčeného období, ale budete si moct vybrat, zda budete hrát za člověka, vznešeného nebo lesního elfa, anebo za trpaslíka. V jejich kůži pak budete procházet nejrůznějšími ikonickými lokacemi, třeba prokletým městem Praag nebo původním hlavním městem císařství, Nulnem.

Warhammer: Chaosbane zdroj: tisková zpráva

Na hře pracují Francouzi ze studia Eko Software, které má za sebou docela dlouhou řádku titulů, z nichž k těm známějším patří třeba série zombie survivalů How To Survive. Warhammer: Chaosbane sice nemá přiřknuté datum vydání, zato víme, že vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články