Diablovka WH40K: Inquisitor – Martyr si chce napravit reputaci obřím updatem
zdroj: tisková zpráva

Diablovka WH40K: Inquisitor – Martyr si chce napravit reputaci obřím updatem

9. 4. 2019 11:04 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jednou z mnoha her zasazených do světa sci-fi Warhammeru je i téměř rok staré akční RPG Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Je to bohužel hra, která před vydáním vypadala velmi dobře, ale nakonec nedopadla podle očekávání hráčů ani vývojářů. Ti se však nevzdávají a připravují update 2.0, který upraví hratelnost a přidá nový obsah.

Update 2.0 dorazí na počítače 28. května a na konzole někdy později. K jeho přednostem patří mnoho položek dlouhého seznamu, mezi které se řadí i stovky přepracovaných animací. Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr bude po tomto updatu rychlejší a plynulejší, čímž se prý přiblíží tradičnímu zážitku akčních RPG.

Zároveň se zvedne maximální úroveň postavy ze současných 80 na 100, s čímž souvisí i příchod dalších endgamových předmětů a nový systém výzev, které vám pomohou s dosažením nového vrcholu. Ale i tak se u toho prý pořádně zapotíte.

zdroj: Archiv

Tvůrci zapracovali i na systému lootu, zisku zkušeností, změn se dočká crafting, mise s tarotovými kartami, budete moct měnit vybavení v průběhu misí a v neposlední řadě si celou hru dáte v kooperaci dvou až čtyř hráčů, budete-li chtít.

Studiu NeocoreGames zjevně na hře hodně záleží, když ji rok po vydání takto zásadně změní. Doufejme, že k lepšímu. Co se původní podobě hry nepovedlo, se dozvíte z Vilémovy recenze, která skutečně není tak pochvalná, jak by fanoušci univerza doufali. Tak snad bude Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr po updatu alespoň o stupeň lepší hrou.

Nejnovější články