Díky módu Nemesis Forge si do Shadow of War můžete přivést oblíbené skřety z předchozí hry
zdroj: tisková zpráva

Díky módu Nemesis Forge si do Shadow of War můžete přivést oblíbené skřety z předchozí hry

7. 7. 2017 12:43 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Zanechat svůj starý život za sebou a opustit všechny své kamarády, to nemůže být jednoduché, a to ani když vás hned za rohem čeká nová parta skvělých přátel. Aklimatizace bude výrazně příjemnější, pokud máte někoho s sebou. Někoho, koho máte rádi. A přesně to vám nabídne chystaná Middle-Earth: Shadow of War. Mód Nemesis Forge vybere vašeho nejvěrnějšího skřetího služebníka z předchozí Shadow of Mordor a převede ho do nové hry. Ale spolu s ním dorazí i váš nejstrašnější nepřítel.

Dva nejdůležitější skřeti vašeho života by měli přispět k příběhové a emocionální kontinuitě celého zážitku. Nebo trochu jednodušeji: bude sranda sledovat, jak Grom Drtič lebek kosí skuruty nalevo i napravo. A smutek z toho, až ho po třiceti hodinách soužití probodne ten neskutečný parchant Snaga Slizoun, bude patřičně zdrcující. Což je přesně to, oč v systému Nemesis jde.

zdroj: Archiv

Vážně nevím, jestli téhle možnosti sám využiju, protože netuším, jak jsem na tom s uloženými hrami, a znovu Shadow of Mordor hrát nejspíš nebudu. Pokud se však k téhle skvělé akci v otevřeném světě někdo z vás zatím nedostal, teď má ideální příležitost tohle zaváhání napravit. Hra je na Steamu a Xbox One momentálně k vyzkoušení zdarma, a to až do 9. července. A kdybyste si ji chtěli koupit navždycky, je k mání zlevněná o štědrých 80 %, což platí i pro PlayStation 4.

Nemesis Forge je už nyní dostupná v Middle-Earth: Shadow of Mordor na všech původních platformách kromě Mac a Linux a po celém světě kromě Japonska. Shadow of War vychází 10. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články