Díky novému modu si zahrajete Dark Souls v kůži protagonisty Bloodborne
zdroj: tisková zpráva

Díky novému modu si zahrajete Dark Souls v kůži protagonisty Bloodborne

1. 8. 2017 18:28 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Nemáte PlayStation 4 a moc byste si chtěli zahrát vynikající Bloodborne (recenze)? Až do dneška jste měli smůlu… A vlastně ji pořád máte, ale trochu menší než předtím. Modder Abject totiž představil svůj projekt BloodSouls, který do prvních Dark Souls přidává model bloodbornovského hlavního hrdiny Huntera. Objeví se i jeho věrné zbraně, Saw Cleaver a Blunderbuss. Úpravou si navíc prošlo uživatelské rozhraní včetně ikon tak, aby co nejvíce připomínalo předloňskou procházku viktoriánským hororem.

Trailer k modu názorně předvádí, co vás čeká, pokud BloodSouls dáte šanci. V elegantním klobouku a s obrovskou mečopilou se prosekáte hordami nepřátel v Anor Londo, vypořádáte se s bossy, nastřádáte dušičky… Zkrátka a dobře si užijete klasickou hratelnost Dark Souls, jen s jiným skinem, zbraněmi a některými zvuky. Jen tak pro zajímavost, Saw Cleaver a Blunderbuss nahrazují původní Dark Sword a Light Crossbow.

zdroj: Archiv

Mod si můžete stáhnout na Nexusmods, kde se zároveň dočtete, jak přesně jej nainstalovat a na jaké problémy při jeho používání můžete narazit. Snad se v Sony rozhoupou a jednoho dne schválí plnohodnotný PC port, ale do té doby se hráči na počítačích musí spolehnout na snahu fanoušků.

Nejnovější články