DiRT 3 se přesouvá na Steamworks - hráči dostanou všechna DLC zdarma
zdroj: tisková zpráva

DiRT 3 se přesouvá na Steamworks - hráči dostanou všechna DLC zdarma

3. 4. 2015 17:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tři roky od vydání a rok a půl od prvního slibu se DiRT 3 od Codemasters konečně zbavuje závislosti na Games for Windows Live a kompletně přechází na Steamworks. A když kompletně, tak kompletně. Současní majitelé krabicové, digitální GFWL i digitální Steam verze automaticky od Codies získávají na Steamu DiRT 3 Complete Edition, která obsahuje základní hru a všechna DLC k tomu. 

Pokud máte doma krabicovou nebo digitální GFWL verzi DiRT 3, tak si ji na Steamu můžete aktivovat jako kteroukoli jinou hru. Stačí použít původní GFWL klíč a řídit se tímto návodem.

Jestli vlastníte DiRT 3 na Steamu, neproběhne upgrade na Steamworks a kompletní edici formou tradičního updatu. GFWL verzi máte nadále ve Steam knihovně a můžete ji nadále hrát, ale nově v seznamu svých her najdete kompletně steamovou DiRT 3 Complete Edition. Stačí si ji stáhnout a hrát. Jen z toho logicky vyplývá, že z GFWL do Steamworks verze nejde přesunou uložené pozice. Ale s tím se snadno vypořádáte hraním.

Podpora Steamworks v případě DiRT 3 je kompletní a zahrnuje multiplayer online i lokální, Steam achievementy, ukládání pozici do cloudy, žebříčky a nově též sběratelské karty, které tvůrci do hry přidali.

Pokud ještě DiRT 3 nevlastníte, tak je kompletní edice dočasně na Steamu k mání s 20% slevou. A jestli se ptáte, jestli hra stojí za hřích, tak soudě dle recenze Vaška Rybáře spíše ano. Anebo si počkejte na DiRT 4, který podle všeho Codemaster brzy představí.

Nejnovější články